23948sdkhjf

Dolle skruer farten op på trapperne

Organisk vækst er ikke nok for den nordjyske virksomhed Dolle A/S fra Thy. Virksomheden, som er blandt verdens største producenter af lofttrapper vil opkøbe konkurrerende virksomheder eller virksomheder indenfor associerede områder
Dolle A/S, der er en af verdens førende produktionsvirksomheder indenfor lofttrapper, trapper og gelændere med en årlig produktion af 300.000 trapper, har ambitiøse vækstmål.

Udgangspunktget er en solidt økonomisk velfunderet virksomhed med innovative og moderne produktionsfaciliteter placeret som er klar til at øge produktionsmængden. Dolle ønsker med denne vækststrategi, at udvide produktsortimentet til kunderne, og blive en vigtigere strategisk leverandør, som dermed øger forhandlingsstyrken.

Dolle har brugt to år på at udvikle et helt nye terrasse koncept, der kom på markedet i juni med stor succes. Men den organiske vækst tager tid og indebærer ligeledes en betydelig risiko, hvorved ønsket om vækst via akkvisitioner er naturligt. Dolle ønsker dermed at udbygge positionen som den førende indenfor kerneområderne lofttrapper, trapper, gelændere og terrasser.

Det kan også være virksomheder med produkter, som passer ind i Dolles nye Space Creator strategi. Space Creator er et tankesæt, hvor man tænker boliger i kubikmeter fremfor kvadratmeter. Det er i tråd med den nye multifunktionelle design trend, som pt. er meget in i dansk indretningsdesign, hvor der designes produkter, der udnytter vores boliger mere optimalt.

- Vi har ambitiøse vækstmål, og har investeret kraftigt i produktionen for at være klar til denne vækst. Fabrikken har dermed ledig produktionskapacitet, som vi ønsker at udnytte. Vi ønsker, at vækste såvel organisk som via akkvisitioner. Vi afsætter vores produkter i 40 lande og har gode salgskanaler på disse markeder enten via distributører eller via egne salgsselskaber. Vi mangler blot flere produkter, som vil kunne hjælpe til vores vækst, fortæller Francois Grimal, CEO Dolle A/S.

- Vi søger derfor efter en produktionsvirksomhed indenfor trapper, træprodukter, eller en virksomhed med produkter, der kan støtte op om space creator strategien. Vi har svært ved at finde disse virksomheder selv, og håber at nogle der går i salgstanker vil kontakte os, siger Francois Grimal.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079