23948sdkhjf

Få mobilt WiFi når du lejer bil

Hertz Biludlejning i Danmark og tilbyder som det første biludlejningsselskab i Danmark leje af mobilt WiFi hotspot
Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at surfe på internettet, hvis man ikke har et dansk mobilabonnement. Simple ting som at søge oplysninger på forskellige hjemmesider, finde adresser på Google Maps eller tjekke sin Facebook profil kan nemt koste flere hundrede kroner. Hertz Biludlejning i Danmark vil gerne spare kunderne for disse ærgerlige udgifter og tilbyder - som det første biludlejningsselskab i Danmark - leje af mobilt WiFi hotspot med fri data (dog maks. 2 Gbyte pr. dag).

Hertz har netop lanceret denne nye service, der giver deres kunder i Billund og Københavns Lufthavn rigtig store besparelser, når de vil være online under opholdet i Danmark.

Det mobile WiFi hotspot på størrelse med en lille smartphone, og brugeren kan koble op til fem enheder til WiFi’en samtidig. På den måde kan man være online med flere smartphones, tablets og PC’ere samtidig.

WiFi’en er transportabel og kan derfor tages med overalt – på hotellet, i sommerhuset eller præcis der, hvor man vil være online. Det er ganske enkelt.

Store besparelser

Med det nye WiFi hotspot får man frit dataforbrug i Danmark for 110 kr./dag, 600 kr./uge og 1.910 kr./måned. Og der kommer ingen ekstraudgifter.

Den unikke WiFi roaming er baseret på TDC’s store netværk i Danmark og udviklet i samarbejde med Simpl World Telecom. Produktet tilbydes i første omgang i Billund og Københavns Lufthavn. I løbet af 2015 forventes det, at der kan tilbydes fri WiFi fra alle Hertz udlejningskontorer i Danmark.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.076