23948sdkhjf

IT-outsourcing handler om tryghed

IT huset Blackbox Development er placeret i Malaysia og har det europæiske marked som legeplads. Ideen er at ændre på opfattelsen og udnyttelsen af outsourcing for danske virksomheder.
- Vi vil gøre det muligt for alle virksomheder, store som små, at udnytte fordelene ved at outsouce IT udviklingsopgaver, samtidig med at vi eliminerer de faktorer der ofte er med til at besværliggøre processen, siger Kasper Juul, Managing Partner i Blackbox Development.

Han forklarer, at et kan være svært for en virksomhed at overskue hele processen ved at få IT udviklet i et andet land, samt at holde hanke i hvordan udførelsen af udviklingsarbejdet forløber og om der bliver leveret til tiden.

Den problemstilling løser Blackbox Development ved at have deres udviklere samt projektledere siddende i Malaysia, og der anvendes danske projektledere som bindeled mellem kunden og udviklerne.

- Fordi vi anvender danske projektledere der sidder sammen med udviklerene kan vi komme hele problemstillingen omkring gennemsigtighed til livs. Klar kommunikation er et must for kunden, men bestemt også for os så vi kan levere det bedste produkt muligt, fremhæver Kasper Juul og tilføjer, at andre fordele ved at placer ens IT hos Blackbox Development er en besparelse på lønudgifter mellem 30-65 pct.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078