23948sdkhjf

Mægtige maskiner nu på DVD

Spændende DVD til de 2-8 årige – og deres nysgerrige forældre
Det er næsten som at komme med far på arbejde, når man i MÆGTIGE MASKINER oplever og lærer om de store maskiner, der hjælper med at bygge vores huse og veje. DVD’en er et must for alle fædre, der gerne vil vise byggepladsen frem, og så kan den ses helt uden hjelm.

SF FILM PRODUCTION står bag denne serie af tretten små, fascinerende film på hver seks minutter om nogle af de maskiner, som arbejder på byggepladserne og på vejene.

Alsidigt indhold

MÆGTIGE MASKINER på hjul og larvefødder viser gravemaskinen, girafliften, betonkanonen, tårnkranen, fræseren, sorteringsmaskinen, wiremaskinen, lastbilen, stribemaleren, boreriggen, kædegraveren, piloteringsmaskinen og asfaltmaskinen.

Maskinerne larmer, ruller, drejer og løfter, mens de gør det tunge arbejde, og i hvert afsnit er der en lille quiz, der udfordrer børnenes fantasi.

Hver maskine har også sin egen sang, der ligesom seriens titelmelodi synges af Kristian Humaidan. Tre af sangene kan i øvrigt købes via iTunes, og der er udviklet en iPhone application til serien.

MÆGTIGE MASKINER forener den store fascination for byggepladsernes maskiner med underholdende og pædagogiske indslag, hvor man lærer endnu mere om dem. Der er lagt vægt på en æstetisk og lærerig oplevelse, hvor maskinerne forklares med stor humor og uden, at der tales ned til børnene.

MÆGTIGE MASKINER kan bl.a. købes i alle Kvickly- og Nærkøb-butikker samt online på www.moviezoo.dk

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125