23948sdkhjf

Ny hjemmeside med spændende arkitektonisk byggeri

Arkitekter og kunstnere har i årtusinder hentet inspiration fra byggerier rundt omkring i hele verden. Sådan er det stadig, men ikke alle har tid eller mulighed for at rejse verdenen rundt. Nu er det med et klik blevet muligt at se anderledes og udvalgte byggerier i murværk fra det meste af verden
Kalk- og Teglværksforeningen lancerer en ny hjemmeside med spændende arkitektonisk byggeri tegnet af arkitekter fra ind- og udland, blandt andet et italiensk bibliotek, hvor facaden er formet som flere tusinde bøger i tegl.

- Hjemmesiden henvender sig primært til arkitekter og bygherrer, men private kan også få stor inspiration af hjemmesiden. Her kan man se anvendelsen af teglsten i moderne arkitektur, som gerne skulle fostre nye ideer til danske projekter, siger Kalk- og Teglværksforeningens direktør Tommy Bisgaard.

Den nye hjemmeside "tænk-i-tegl" er nem og overskuelig at finde rundt i. Der bliver hele tiden lagt nye projekter på sitet. Der vises projekter i kategorierne: Enfamiliehuse, boligbyggeri, offentligt byggeri og erhvervsbyggeri, men der gives også specifikke eksempler på facader, tagsten og belægning. Tommy Bisgaard fortæller, at formålet med siden i høj grad er at inspirere arkitekter og andre fagfolk inden for byggebranchen til at tænke ud-af-boksen ved at se smukke og usædvanlige eksempler fra hele verden.

- Vi håber, at rigtigt mange vil benytte den nye hjemmeside og surfe en tur rundt blandt alverdens murværk, siger Tommy Bisgaard.

"Tænk-i-tegl" vil hele tiden være under udvikling, idet nye og spændende projekter fra hele verden vil blive lagt ind.

- Vores ønske med dette site er, at det skal være et alsidigt ideforum for murværk og teglarkitektur. Vi har blandt andet gjort det muligt for arkitekter selv at vise deres murværksprojekter her på sitet. Under menuen "Vis dit bedste murværk" kan man uploade sit eget projekt og indsætte link til egen webside. På den måde vil vi kunne få en utroligt spændende og inspirerende hjemmeside, slutter Tommy Bisgaard.

Kalk- og Teglværksforeningens nye hjemmeside findes på adressen: www.byg-i-tegl.dkjfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078