23948sdkhjf

Grundfos Pumpeskole klar med gode uddannelsestilbud

Programmet for det kommende år på Grundfos Pumpeskole er klar. Tre nye kurser supplerer opdaterede, populære kendinge, og i alle uddannelserne er den røde tråd grøn
Grundfos har åbnet for tilmeldinger til den kommende sæson på Pumpeskolen i Bjerringbro og Brøndby.

Tre nye kurser er på programmet. Blandt både rådgivere og det tekniske personale er der efterspurgt viden om energioptimering og CO2-reduktion specielt på vandværker. Derfor behandles emnet nu grundigt på det nye 1-dags kursus Energioptimering i vandværker.

Også større viden om mulighederne for at anvende det online-baserede WebCAPS-program i forbindelse med valg og dimensionering af pumper har været et udbredt ønske. I den kommende sæson danner de professionelle faciliteter på The Poul Due Jensen Academy i Bjerringbro rammen for en omhyggelig, praktisk gennemgang af programmets muligheder.

Den tredje nyhed går i dybden med de avancerede styringer til spildevandsløsninger, Dedicated Controls. Her bliver der lejlighed til at teste teknologien i praksis og vurdere mulighederne i forhold til de udfordringer, man selv møder i dagligdagen. Det handler bl.a. om automatisk energioptimering og overvågning via mobiltelefonen.

Derudover byder skoleskemaet på et gensyn med fire af de kurser, der hen over årene har været med til at tiltrække over 2000 fagfolk til Pumpeskolerne i Bjerringbro og Brøndby.

Programmet byder både på undervisning i grundlæggende pumpeteori, praktisk servicering og specialiserede kurser i pumpeløsninger til varmeforsyning og til brug i industrien.

Undervisningen er tilrettelagt, så rådgivere, grossister og teknikere på alle niveauer kan få udbytte af kurserne.

Fokus på energioptimering

- Indholdet i kurserne udvikler sig hele tiden, fortæller afdelingsleder for marketing, Iben Sommer, som er ansvarlig for Grundfos Pumpeskole.

- Underviserne er professionelle folk fra Grundfos, der til daglig færdes ude i den verden, deltagerne kommer fra. Derfor kan vi tilpasse indholdet til de behov og ønsker, vi møder i markedet, og i øjeblikket efterspørges der på alle niveauer viden om pumper i en grøn sammenhæng. Derfor har alle kurser i den kommende sæson øget fokus på energibesparelser, siger Iben Sommer.

Nemmere at finde relevante kurser

Også Pumpeskolen nyder godt af, at Grundfos har fået ny hjemmeside. Her er det hurtigt og nemt at få overblik over de forskellige kursers indhold, relevans og datoer, ligesom deltagerne kan tilmelde sig direkte på www.grundfos.dk.

De fleste af kurserne gennemføres både i Bjerringbro og Brøndby. For alle kursernes vedkommende undervises der fra kl. 9.00 til 15.30. Deltagergebyret er på 750,- kr. ekskl. moms og inkluderer undervisning, materialer, udlån af arbejdstøj og sikkerhedssko samt fuld forplejning.

tøtte

Læs mere om indhold, kursusdatoer og tilmelding på grundfos.dk

3

.

[a href=""]blabla[/a]Type:.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093