23948sdkhjf

Åbner porten for hegnsaftale

Tyske Zabag, der producerer sikkerheds porte, -låger og bom anlæg, har netop indgået en aftale med danske SER Hegn om importen i Danmark
SER Hegn, der er blandt Danmarks største virksomheder inden for perimetersikring, herunder opsætning og reparation af industrihegn og porte, har netop indgået en aftale med tyske Zabag Security Engineering GMBH.

Aftalen går ud på, at SER Hegn skal forestå importen af firmaets produkter i Danmark.

- Zabag har ry for at lave de bedste sikkerheds porte, bedste folde porte og ikke mindst de største skyde porte overhovedet, og derfor er det rigtig godt for os, at vi har landet denne aftale. Det giver os mulighed for at tilbyde et kvalitetsprodukt, som passer rigtigt godt ind i den produktpalette, som vi i forvejen tilbyder, fortæller Henrik Hallenberg Rasmussen, der er administrerende direktør i SER Hegn.

Mange års erfaring

Det danske firma monterer i forvejen sikkerhedshegn fra hollandske Heras, og nu bliver det også muligt at tilbyde højsikkerhedsløsninger. Zabag har 22 års erfaring med at producere bom anlæg, rotationslåger og sikkerheds porte, der hindrer uønsket adgang.

- Der er naturligvis en række forskellige niveauer, når det handler om, hvor sikker en port skal være. Og Zabag giver os mulighed for at komme op på det højeste niveau, som svarer til eksempelvis K12, pointerer den danske direktør.

En sikkerheds port på K12-niveau skal bl.a. kunne klare en påkørsel fra en 18 ton tung lastbil, der kommer bragende med 70 km i timen.

Tyske Zabag har også valgt SER Hegn til installation af sine produkter ude i verden. Virksomheden har en lang række produkter i sit sortiment, der supplerer de forskellige typer hegn, som SER Hegn i forvejen tilbyder over for sine kunder.

- Vi er selvfølgelig utrolig stolte over, at et yderst velrenommeret firma som Zabag har valgt os som samarbejdspartner og importør i Danmark. Det er lidt af en blåstempling af vores virksomhed, påpeger Henrik Hallenberg Rasmussen.

I forvejen har SER Hegn som sagt en importaftale med Heras, der er en af verdens største hegns-producenter.

- Det er også lidt unikt, for i alle andre lande er det Heras selv, der ejer importøren. Men vi har altså haft succes med at gøre tingene på vores måde, fortæller direktøren, der fremadrettet forventer et stigende behov for sikkerhedsporte i stil med ambassade-løsningerne.

SER Hegn er grundlagt i Børkop ved Vejle tilbage i 1990 af Svend Erik Rasmussen. Virksomheden er i dag landets største virksomhed af sin art, med afdelinger i Ølstykke og Ruds Vedby på Sjælland, Børkop i Jylland samt Bogense på Fyn. SER Hegn beskæftiger små 50 mand, og er siden 2005 vækstet med ca. 30 pct. hvert eneste år. SER Hegn omsatte i 2011 for 70 mio. kr.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078