23948sdkhjf

Maskinudlejer bygger sandskulpturer

Det er ikke alene kunstnernes nænsomme håndredskaber, der skaber sandskulpturerne ved Københavns Sandskulptur Festival.. Pitzner leverer maskiner og materiel
Maskinudlejningsfirmaet Pitzner er både sponsor og leverandør af materiel og maskiner til Københavns Sandskulptur Festival på Ofelia Beach i Københavns centrum.

Udlejningsfirmaet har leveret teleskoplæssere til at håndtere de 3.000 tons sand samt stampere til at banke det sammen med. Desuden har Pitzner opstillet hegn og leveret kontorvogne, toiletvogne og containere til opbevaring.

Kontakten blev egentlig skabt, da Inge Færch, som er med i det trekløver, der står bag festivalen, var censor ved Pitzner Academy, som er en intern lederuddannelse i Pitzner gruppen.

- Jeg kunne høre på lederne, at de arbejder med at udbrede kendskabet til Pitzner som en sammenhængende leverandør af både maskiner, lifte og moduler, og den sammenhæng kunne bl.a. synliggøres ved Københavns Sandskulptur Festival, siger Inge Færch.

Derfor var det naturligt at indlede et samarbejde ved Københavns Sandskulptur Festival, som løber frem til 5. august.

Behov for meget udstyr

- Det er en unik begivenhed midt i København, hvor vi samler verdens førende sandskulptører. På den måde bidrager vi med noget fantastisk kunst, og vi oplever, at både københavnerne og en lang række firmaer har taget rigtigt godt imod idéen. Der har været mange medier på besøg, og vi har efterhånden også mange besøgende, som jo naturligvis er en forudsætning for økonomien, fortæller Inge Færch.

- Der er behov for en del udstyr, fordi vi har opsat hele arrangementet på Ofelia Beach, så der skulle etableres både hegn, toiletter og kontorer foruden materiel til at håndtere sandet. Det har alt sammen fungeret som det skulle, og de småjusteringer, vi har haft behov for, er blevet klaret meget hurtigt.

Når vi har henvendt os til Pitzner, så er der kommet folk meget hurtigt, fortæller Inge Færch.

Selskaberne i Pitzner gruppen leverer også pavilloner og udstyr til en række af sommerens andre kulturbegivenheder som eksempelvis Københavns Karneval, Roskildefestival og Copenhell heavymetal festival.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11