23948sdkhjf

Effektiv beregning af betonankre

ITW BYG har udviklet 3D on-line program som letter arbejdet for rådgiverne, når de skal beregne betonankre
ITW BYG lancerer nu to nyheder til den danske byggebranche, der vil kunne lette bygningsingeniørers arbejde. Det første redskab som ITW BYG kan præsentere, er et nyt 3D online-program på dansk kaldet SPIT I-EXPERT, som kan bruges til beregninger af betonankre.

I-EXPERT er målrettet entreprenører og ingeniører, og kan anvendes gratis via browseren, hvilket sikrer, at programmet altid er opdateret med de nyeste beregningsmetoder samt produkter.

Udover lanceringen af I-EXPERT, sender ITW BYG et helt nyt teknisk katalog, Betonankre, på gaden. Kataloget er et opslagsværk over virksomhedens produkter, og brugere kan derfor benytte sig af kataloget, inden man kaster sig over de mere komplicerede beregninger i I-EXPERT.

- Formålet med det nye katalog og beregningsprogrammet har været at lette arbejdet for rådgiverne og give dem en lang række fordele, når de skal beregne betonankre.

Programmet er intuitivt og enkelt at bruge, og giver vores kunder en mulighed for både at spare tid og visualisere deres fastgørelser samtidig med, at den nødvendige dokumentation kan udskrives på dansk, og vedlægges den øvrige byggedokumentation, siger Henrik Stegemann, bygningsingeniør for ITW BYG.

Beregninger efter europæiske standarder

Med over 100 års erfaring i den danske byggebranche ved ITW BYG, at sikkerheden er et must for alle deres kunder. Derfor giver programmet brugeren mulighed for, at udføre beregningerne efter de gældende europæiske beregningsmetoder.

Det omfatter beregning af klæbeanker, branddimensionering, seismisk beregning inklusiv brand- og jordskælvspåvirkning, samt beregning af armering iht. EUROCODE 2. I-EXPERT kan ligeledes foretage en beregning af fodpladen for at kontrollere om tykkelsen er tilstrækkelig.

Derudover er programmet blevet testet og gennemprøvet i andre europæiske lande, inden det nu er lanceret på det danske marked. Det sikrer, at brugerne undgår de fejl der normalt opstår, når ny software tages i brug.

Brugervenlig fremgangsmåde

Selvom I-EXPERTs formål er komplicerede beregninger, har formålet med programmet været at skabe en brugervenlig løsning. Brugere har blandt andet mulighed for selv at udvælge det optimale anker ved hjælp af systemets indbyggede optimeringsfunktion.

- Programmet er et redskab, der skal lette hverdagen for vores kunder, og med dette program er der næsten ingen begrænsninger for beregningerne. På den måde kan vi som virksomhed sikre, at kundens behov opfyldes på en effektiv og brugervenlig måde, siger Henrik Stegemann.

I-EXPERT kan bruges direkte fra browseren, og kan allerede tages i brug nu på spit.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08