23948sdkhjf

SMV´erne får hjælp til udbudssamarbejde

RADIO MESTER TIDENDE: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil nu vejlede små og mellemstore virksomheder i, hvordan de kan gå sammen og byde på opgaver for kommuner, regioner og staten
Der er hjælp på vej til de små og mellemstore virksomheder når det gælder om, hvordan virksomhederne kan gå sammen og byde på opgaver for kommunerne, regioner og staten.

Det er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som nu tilbyder at vejlede de små og mellemstore virksomheder på området.

- Vi gør det her for at styrke konkurrencen om de offentlige opgaver. Konkurrence er jo godt og meget konkurrence meget godt. Så når vi opfordrer kommunerne til at gå sammen om at udbyde opgaver, så skyldes de ,at vi erfaringsmæssigt ved, at jo større udbuddene er og hvis kommunerne ovenikøbet kan koordinere dem og gøre aftalerne forpligtigende, jo bedre priser kan de opnå.

På den anden side ved vi også, at de små og mellemstore virksomheder, som jo udgør en stor del af dansk erhvervsliv, de får sværere og sværere ved at møde kravene. Det betyder ikke, at de skal afstå fra at byde på opgaver.

Så det her er i virkeligheden en løsning på en udvikling der tegner sig, lyder det fra Line Nørbæk, kontorchef i Center for offentligt og privat samarbejde i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

tøtte

Hør interview med kontorchef Line Nørbæk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078