23948sdkhjf

Lad bygherren kvalitetssikre din virksomhed

Byggeriets Nøgletal er det nye,uafhængige evalueringscenter for udarbejdelse af Nøgletal for Byggeriet.
Her kan entreprenører, håndværkere og rådgivere nu nemt og billigt opnå de faktablade og karakterbøger med nøgletal, der kræves for deltagelse i kommende udbud og licitationer.

Tilmelding af byggesager til evaluering og evalueringen foregår let og bekvemt via internettet.

- Byggeriets Nøgletal er tillige godkendt til at udarbejde de obligatoriske nøgletal for det statslige og almene byggeri samtidig med at de også udfører de obligatoriske kundetilfredshedsundersøgelser billigt og bekvemt for firmaer, der udarbejder tilstandsrapporter og energimærker, forklarer Hans Runge Kristoffersen fra Byggerist Nøgletal.

Nøgletal er bedømmelsen af hvordan dit firma har løst hidtil udførte byggeopgaver.

Derfor bruger bygherrer - private som offentlige - i stadig stigende grad nøgletal ved udvælgelsen af virksomheder til deres byggeopgaver og stiller som krav for deltagelse i udbud, at et firma kan fremlægge sine nøgletal.

For håndværkere og entreprenører bedømmes bl.a. evnen til at overholde tidsfrister, mangelfri aflevering, arbejdsmiljø og kundetilfredshed.

For arkitekter og ingeniører bedømmes bl.a. evnen til at opstille realistiske budgetter og tidsplaner, konstruktivt samarbejde med byggeriets aktører, og bidrag til funktionalitet, æstetik og fornuftig driftsøkonomi.

- En bygherre kan (og for statsligt byggeri skal) kræve, at der udarbejdes nøgletal for deltagerne i et byggeri, men også håndværkere, entreprenører og rådgivere kan selv lade udarbejde nøgletal for deres andel i et byggeri, således at de kan mønstre de nødvendige nøgletal til at deltage i kommende udbud.

Nøgletal kan indhentes på såvel små som store byggerier og såvel for private som offentlige byggerier, oplyser Hans Runge Kristoffersen.

tøtte

Læs mere om Byggeriets Nøgletal her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079