23948sdkhjf

Leg og lær i akustik-univers

Troldtekt akustikunivers er med i opløbet om ’Årets it-innovation’, når it-forum midtjylland uddeler it-awards 2012
Når der den 8. maj skal uddeles it-awards ved et gallashow i Silkeborg, er Aarhus-bureauet CZOO ApS med på den røde løber. Bureauet er nomineret til ’Årets it-innovation’ for et nyskabende og interaktivt akustikunivers, som er udarbejdet for byggematerialeproducenten Troldtekt A/S, der producerer akustikplader til loft- og vægbeklædning.

"Årets it-innovation" gives til en virksomhed eller institution/myndighed, som har vist nytænkning i udvikling eller anvendelse af it og derigennem bidrager til en højere kvalitet for brugerne, forbedret effektivitet eller konkurrenceevne.

Introduktion til akustikkens verden

Akustik handler om fysik og bliver derfor ofte "glemt", når byggeri vurderes ud fra æstetiske kriterier, men med en legende og oplevelsesbaseret tilgang giver www.akustikuniverset. dk brugeren en introduktion til akustikkens verden.

I det audiovisuelle univers kan brugeren eksperimentere med lyd og materialer og få indsigt i, hvordan relativt få ændringer i et rums materialer kan give en væsentligt bedre akustik og dermed bedre indeklima og trivsel. Akustikuniverset byder ud over muligheden for at eksperimentere med lyd og materialer bl.a. også på et pædagogisk lynkursus i lyd og akustik, en biograf med oplevelser af akustiske forskelle og et legerum, hvor brugeren kan træde i karakter som komponist.

Troldtekt akustikunivers gik i luften i 2011 som et led i Troldtekts markedsføring over for private og professionelle, der i stigende grad efterspørger god akustik i byggeri.

– CZOO har leveret en nyskabende og velfungerende løsning, som vi er stolte af at vise frem, og som vi får meget positiv respons på. Derfor synes vi bestemt, det er fortjent, at CZOO er nomineret til ’Årets it-innovation’, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.

tøtte

Se Troldtekts interaktive akustikunivers her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377