23948sdkhjf

AO kåret som Danmarks Bedste Leverandør

På Danske Kloakmestres fagmesse kårede kloakmestrene Brødrene A & O Johansen A/S som '0anmarks bedste leverandør' indenfor områderne logistik, produktviden, rådgivning samt service/garanti.
På den sidste dag på Danske Kloakmestres fagmesse i Brædstrup kunne AO’s sektionschef for VA, Torben Christiansen, gå på scenen for at blive hyldet som vinder af afstemningen. Om at blive Danmarks Bedste Leverandør.

- Det overraskede mig faktisk lidt. Vi har optimeret mange ting i vores VA-sektion i den seneste tid, men jeg havde ikke troet, at det slog så hurtigt igennem, fortæller Torben Christiansen.

- Vi har bl.a. ansat en række dygtige medarbejdere i både vores interne og eksterne salg – og samtidig opmandet på indkøbssiden, så vi har stærke ressourcer siddende alle steder. Hvis kunderne allerede nu oplever os som branchens bedste leverandør, kan jeg kun drømme om hvad de vil synes, når alle vores nye tiltag for alvor slår igennem, siger Torben Christiansen.

Adspurgt hvorfor AO bliver kåret som branchens bedste leverandør, peger Torben Christiansen ikke kun på én enkelt ting:

- Jeg tror, det er en kombination af mange forskellige ting. Vi har automatiseret vores lager, så vores leveringssikkerhed er blevet ekstrem høj.

Samtidig har vi holdt fast i vores net af håndværkerbutikker, så kloakmestren aldrig har langt at køre til den nærmeste AO-Håndværkerbutik, fremhæver Torben Christiansen. Med 47 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, der alle lagerfører de gænge VA-produkter er det lokale tilhørsforhold opretholdt.

- Og så lytter vi til kunderne! Det kan godt være, at vi er store – men vores medarbejdere sidder stadig ude lokalt i nærheden af kunden – og det giver bonus, når vi skal lytte til hvad der sker ude i markedet og levere, hvad kunderne har brug for, pointerer han.

tøtte

Læs også: Forrygende kloakmesse
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078