23948sdkhjf

Erfarne folk bag nyt håndværksfirma

Nystiftede Curacon a/s bemandes med specialister inden for kontorindretning, restaurering og hosiptalsbyggeri
- Vi har ingen ambition om at blive størst. Men som mange andre oplever vi, at de seneste års massive afmatning i dansk byggeri i vidt omfang har drænet byggeriet for nicheorienterede og specialiserede håndværks-virksomheder.

Det skaber plads til nye professionelle aktører, der gennem rettidig omhu, effektiv planlægning og stærke specialkompetencer kan imødekomme markedets forsat stigende krav om fleksibilitet, stram økonomisk styring og høj kvalitet.

Det siger Steen Jepsen, økonomichef i Henriksen & Jørgensen VVS, der som nyudnævnt adm. direktør for det nystiftede håndværksfirma Curacon a/s beskriver baggrunden for, at en bred kreds af erfarne byggefolk med ledelsesmæssig baggrund fra topposter i byggeriets virksomheder nu trodser krisen med etablering af en ny håndværksvirksomhed, som får domicil på Marielundsvej i Herlev.

- Vi vil holde os til det, vi er gode til, og vi vil i alle sammenhænge være kendt som et firma, der gennem omhu, respekt og håndværksmæssige kompetencer på et højt niveau lever op til kundernes forventninger om kvalitet, samtidig med at firmaet lever op til sit samfundsansvar.

Således vil vi i Curacon selvfølgelig påtage os ansvaret for uddannelse af lærlinge, ligesom vi fuldt ud respekterer den danske aftalemodel og dens ansættelsesretlige vilkår, fastslår Steen Jepsen.

Fire prioriterede fokusområder

Steen Jepsen pointerer, at det nye håndværksfirma hovedsageligt vil arbejde målrettet indenfor de fire fokusområder kontorindretning og -ombygning, specialiseret hospitals- og institutionsbyggeri, restaurering og renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt tømrerentrepriser.

- Vores fokus vil være på disse nicheområder, hvor specialkompetencer, erfaring og planlægning er afgørende parametre for at skabe kvalitet til tiden, uanset om det gælder tømrer-, stor- eller hovedentrepriser, konstaterer Steen Jepsen og tilføjer, at samtlige medarbejdere i det nye firma er håndplukkede specialister, med dybtgående erfaringer og kompetencer, der matcher Curacon’s fokusområder.

Mere end 80 års erfaring

- Vore ledende medarbejdere, der alle er partnere, repræsenterer mere end 80 års erfaring fra tilsvarende opgaver, og det står fast, at vi på vores fire fokusområder råder over nogle af landets mest kompetence byggefolk.

Det gælder bl.a. tømrermester Ole Eriksen, snedkermester Arne Larsen, projektleder Sebastian Hvas og seniorrådgiver Lars Oscar Jönsson.

- Således var Ole Eriksen, der kommer fra et job som entreprisechef i et af hovedstadens større byggefirmaer, primus motor i restaureringen af tagkonstruktioner og spir på Roskilde Domkirke, ligesom Ole Eriksen blandt meget andet har stået for kontorombygninger i Sund og Bælt, Danske Bank og NovoZymes.

Arne Larsen har de senere år bl.a. stået i spidsen for renoveringen af Dagbladet Børsens domicil i Møntergade samt etablering af nyt produktionskøkken på Plejecenter Sølund, mens Sebastian Hvas har solid erfaring som mangeårig entreprise- og byggeleder på en perlerække af store tag- og vinduesentrepriser samt kontor- og ombygninger.

Endelig bidrager Lars Oscar Jönsson, der indtræder i firmaet som mentor og seniorrådgiver med ansvar for kvalitetssikring, partnering, kalkulation og fast-track projektmateriale, med dybgående erfaringer fra en livslang karriere på ledende poster i byggeriet, konstaterer Steen Jepsen og tilføjer sluttelig, at Curacon har indgået aftale om tæt samarbejde med Henriksen & Jørgensen VVS a/s, der - foruden sparring omkring de tekniske fag – bl.a. skal stå for det administrative set-up i det nye håndværksfirma.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08