23948sdkhjf

Smartere palle-omsnøring

ErgoPack har netop lanceret den seneste landvinding indenfor omsnøring af paller
For en halv snes år siden lancerede tyske ErgoPack en opfindelse, som blev en lille revolution for arbejdet med at strappe paller

Hvor en eller to mand tidligere bøvlede med at føre strapbåndet under pallen og tilbage over godset, kunne én medarbejder nu pludselig klare opgaven både hurtigere og helt uden at belaste ryggen.

Løsningen var ErgoPack 600 – en mobil, batteridrevet omsnøringsmaskine med en patenteret kædelanse, som automatisk og på ingen tid fører båndet under pallen, over lasten og tilbage til operatøren, som så kan stramme og svejse båndet i én arbejdsgang med den integrerede båndstrammer.

Det prisvindende koncept er i de forløbne år blevet jævnligt forbedret, og nu har ErgoPack netop lanceret den seneste landvinding, nemlig "Triplex"-modellen.

Triplex er en videreudvikling af båndvognen, så man nu kan omsnøre paller med endog meget lavt gods uden at skulle afmontere den integrerede båndstrammer. Det sker ved, at "ophænget" til båndstrammeren er blevet endnu mere fleksibelt og kan bøjes 90 grader nedad, så man nu kan stramme og svejse ovenfra, uden at skulle aftage/påsætte båndstrammeren.

Det betyder selvsagt en tidsmæssig gevinst samt en lettelse for operatøren, selv om båndstrammeren med sine fire-fem kilo er blandt de nemmeste på markedet.

Hvis man alligevel har brug for at afmontere båndstrammeren og arbejde helt frit, er det med Triplex-modellen ingen sag med en nyudviklet quick-release funktion.

ErgoPacks omsnøringsmaskiner forhandles i Danmark af Ubro SystemPac A/S, som igennem en halv snes år har leveret ErgoPack maskiner til en lang række virksomheder inden for fremstillings- og logistikområdet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063