23948sdkhjf

Tømrerelever på Roskilde Festival med Humlebi-hytte

Med værktøj fra Bosch til en værdi af 17.000 kr. i hånden og med billetter til Roskilde Festival på højkant har ti hold tømrerlærlinge i den sidste måned skruet, hamret og savet til den store guldmedalje for at bygge den flotteste indsamlingsbod
Vinderne af Bosch Konstruktionspris 2012 er fundet, og både førstepladsen og andenpladsen går til tømrerelever fra KTS i Rødovre. Et hold fra Selandia-CEU er på tredjepladsen.

Alle tre hold har skabt håndværk i topklasse og kan være meget stolte af deres kreative og flotte indsamlingsboder, som skal bruges på Roskilde Festival 2012.

Ud fra de mange kreative idéforslag, som tømrerelever over hele landet indsendte, blev 10 finalister udvalgt. Med værktøj fra Bosch til en værdi af 17.000 kr. i hånden og med billetter til Roskilde Festival på højkant har de ti hold tømrerlærlinge i den sidste måned skruet, hamret og savet til den store guldmedalje for at bygge den flotteste indsamlingsbod.

Vindere præmieres med festivalbilletter

Nu har en jury fra Bosch og Roskilde Festival voteret og fundet første-, anden- og tredjepladsen blandt de mange kreative byggeprojekter, som finalisterne har skabt. Alle tre vinderhold præmieres med billetter til årets Roskilde Festival samt et diplom, og tømrerlærlingene, der tog førstepladsen, får desuden Bosch’ håndværkerradio, GML 20 Professional.

- I år har konkurrencen været benhård, for vi har modtaget rigtig mange gode og kreative bud på indsamlingsboder. De danske tømrerelever er virkelig dygtige, men i sidste ende valgte vi de byggeprojekter, som vi syntes, var de mest opfindsomme og interessante konstruktioner.

Vi ser frem til at overrække eleverne deres billetter, så de kan nyde sommeren, musikken og deres egne byggeprojekter på Roskilde Festival 2012. Efter det flotte håndværksarbejde, som tømrerlærlinge har præsteret, har de virkelig fortjent ferie, siger Niclas Andersen, produktchef fra Bosch i Danmark.

Han fortæller videre, at det er vigtigt for Bosch at anerkende fremtidens håndværkere, som hver dag slider for at dygtiggøre sig.

- De er både talentfulde og kreative, og derfor er det også vigtigt, at de har det nyeste og bedste værktøj at bygge med. Alle deltagerne har lagt mange kræfter i deres boder, og det skal de have ros for, fortæller Niclas Andersen.

Vinderprojektet

Vinderprojektet hedder Bumblebee (Humlebi) og er bygget af et engelsksproget tømrer/snedker-hold fra KTS i Rødovre. Holdet har valgt at tage udgangspunkt i en 6-kantet kube i 16mm krydsfiner med 6 bærende stolper i hvert hjørne.

Kuben kan lukkes helt til, så man er i ly for både regn og blæst. I udslået tilstand byder kuben både på markiser, sidepladser og mulighed for at indsamle 360 grader rundt. Kuben er malet i Roskilde Festivalens orange farve.

1. pladsen: KTS Rødovre:

Faglærer: Sebastian Bjerregaard Jensen

Elever: Bjørn Balder Bergkvist Graah, Christen Friis, Collins Momanyi Bosire, Jacob Makongo Bertelsen og Gerard Charles Gilmartin

2. pladsen: KTS Rødovre:

Faglærer: Martin Arp Petersen

Elever: Nicolas Benjamin Rigal, Radoslav Branimirov, Simon Gartell, Marius Valiusis og Carsten Tune Petersen

3. pladsen: Selandia-CEU, Slagelse:

Faglærer: Per Andersen

Elever: Carl Emil Hostrup, Nicklas Winkel, Tom Müller og Peter Eriksen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078