23948sdkhjf

Fyld affaldet i en big-bag

Cykelrytteren Jesper Skibby har sat racercyklen i kælderen, og er nu i gang med et nyt affaldsindsamlings-koncept
- På en rejse til Spanien, så jeg mange der havde en bigbag stående i haven, til at komme have- og byggeaffald i. Idéen med at få en stor sæk, der nemt kan fjernes med en lastbil, når den er fyldt, tog jeg med hjem til Danmark.

Herhjemme ser vi kun bigbags blive brugt, når haveejeren skal have leveret grus eller andet materiale. Mange vil gerne have en enkel løsning til at komme af med have- og andet affald, fortæller cykelrytteren Jesper Skibby.

Gennem sit store netværk mødte han ejeren af familiefirmaet HC Container, Kim König. Idéen med bigbags kom hurtigt på bordet, og da HC Container har dybe rødder i miljøvenlig affaldshåndtering, så var der ikke langt fra idé til handling.

For at få rullet bigbag-løsningen ud over hele Danmark, så kræver det en solid medspiller, og hvad Jesper kunne på bjergetaperne, kan HC Container på effektiv affaldshåndtering. De har nu sammen skabt en ny løsning til håndværksmestre og haveejere.

- Det skal være enkelt og bekvemt for brugerne, så vi har fået udviklet en hjemmeside, hvorfra der kan bestilles én eller flere bigbag’s. Når sækkene er fyldte, bestilles der på samme hjemmeside afhentning, og så er opgaven løst. siger Jesper, der er tryg ved, at det er HC Container som håndterer affaldet, så det ikke havner i et vandhul. Firmaet er kendt for at have styr på tingene, og er ISO godkendt for en forsvarlig miljøpolitik.

Der kan komme en kubikmeter affald i den stærke bigbag, og sækken magter godt et tons affald og er faktisk testet til fem gange den belastning.

Firmaet har fået navnet HC-BIGBAG.DK og håndterer affaldsafhentning over hele Danmark. Salget af tomme bigbag’s er også ved at blive rullet ud, og i dag kan en HC-BIGBAG købes i over 150 trælasthandler og byggemarkeder.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078