23948sdkhjf

Flere river ned og bygger nyt

Danske boligejere får øjnene op for gevinsten ved at rive det gamle hus ned og erstatte det med et nybygget, energivenligt hus. Hele 70 pct af HusCompagniets nye huse på Sjælland er bygget efter en nedrivning i år

HusCompagniets kunder er i fuld gang med at udnytte fordelene ved at udskifte det gamle, energislugende hus med et nyopført og mere energivenligt hus med større komfort og uden vedligeholdelse. Økonomien ved at rive den gamle bolig ned og bygge nyt er nu blevet så god, at hele 70 pct. af HusCompagniets kunder på Sjælland i år vælger at blive boende på samme adresse og skifte huset ud – i stedet for at lede efter en tom byggegrund.

Og markedet for denne type byggeløsninger ventes at vokse markant de kommende år med fortsat stigende energiudgifter i vente samtidig med, at en stor del af boligerne fra 1960'erne og 1970'erne ikke længere lever op til boligejernes ønsker. Og jo tættere man ønsker at bo på de største byer, desto sværere er det at finde ledige byggegrunde.

- Vi oplever voldsom interesse for at erstatte de gamle huse med nybyggede, energivenlige huse på Sjælland, hvor markedet for alvor har taget fat det seneste år. Mangel på ledige byggegrunde med den rette beliggenhed og god økonomi i at skifte huset ud får flere og flere til at vælge denne løsning. Og vi har meget store forventninger til dette marked fremover - ikke mindst omkring København - men også på landsplan ,siger adm. direktør Steffen Baungaard.

Ny afdeling i Lyngby

De store forventninger til nedrivningsmarkedet får nu HusCompagniet til at åbne en ny afdeling i Lyngby, der skal fokusere på husmarkedet omkring hovedstaden, hvor HusCompagniets nye serie af huse i både et, halvandet og to plan i spændende arkitektur allerede har mødt stor interesse fra boligejerne.

Salgschef Henrik Breinbjerg skal lede den nye afdeling i Lyngby, og han er overbevist om, at den store interesse for nedrivninger og nyopførsel kan vokse sig til et stort marked for HusCompagniet.

- Der er en enorm efterspørgsel efter den nye planserie, og det er den store interesse der gør, at vi nu træder på speederen og kaster os over dette vildt interessante marked, siger Henrik Breinbjerg.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094