23948sdkhjf

Anja Andersen til åbent hus hos Buhl & Bønsøe

Instrumentvirksomheden Buhl & Bønsøe slår dørene op og inviterer til en inspirerende dag fyldt med produktpræsentationer og foredrag med den succesfulde håndboldspiller Anja Andersen
Fredag den 22. juni slår instrumentvirksomheden Buhl & Bønsøe dørene op på hovedkontoret i Smørum på Sjælland for at vise, hvad virksomheden formår.

Dagen skydes i gang af den tidligere håndboldstjerne Anja Andersen, som er et (andet) eksempel på, at man kan komme langt, hvis man har viljen.

Hør hende fortælle, hvad der har drevet hende til at opnå sine mange sejre både på og uden for håndboldbanen. Foredraget med Anja Andersen er blot et blandt dagens mange spændende og lærerige indslag.

Noget for enhver smag

- Vi har mange forskellige typer kunder fra ligeså mange forskellige brancher og har derfor bestræbt os på at sammensætte et program for dagen, der har noget at byde på for enhver, fortæller Buhl & Bønsøes direktør, Klaus Buhl.

Det tætpakkede program byder da også på masser af spændende produktpræsentationer inden for blandt andet termografi, service på solceller, gasanalyse, overvågning, fødevaretermometre og indeklima.

Præsentationerne bliver afholdt i tæt samarbejde med Testos produkteksperter, som også vil fortælle om kommende produktnyheder fra den tyske leverandør af professionelt måleudstyr. Firmaet SDT International, leverandøren bag Buhl & Bønsøes seneste agentur, er også på programmet og præsenterer mulighederne for lækagesøgning med ultralyd.

Det seneste år har Buhl & Bønsøes kalibreringsafdeling gennemgået et procesoptimeringsforløb, hvilket har løftet afdelingens resultater med næsten 50 pct. De erfaringer virksomheden har høstet, vil der være mulighed for at høre mere om i dialog med Koompany, som er konsulentvirksomheden bag.

Rundvisning i virksomheden og fremvisning af kalibreringslaboratoriets nye fugtreferenceudstyr er også en mulighed, for de personer, der lægger vejen forbi Smørum.

30 år med konstant udvikling

Løbende udvikling har sørget for, at Buhl & Bønsøe i dag har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og virksomhedens initiativer beviser, at det fortsat er en virksomhed i vækst.

Buhl & Bønsøe har netop udvidet både kontorfaciliteterne med nyt konferencerum og laboratoriet såvel plads- som udstyrsmæssigt samt budt velkommen til flere nye medarbejdere. Dertil kommer nye spændende agenturer og stadig flere produktnyheder fra Testo, hvis professionelle og kvalitetsbevidste måleudstyr fortsat udgør rygraden i virksomheden.

tøtte

For at undgå at folk kommer forgæves, anbefaler Buhl & Bønsøe, at du tilmelder dig arrangementet her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109