23948sdkhjf

Vind en Ifor Williams trailer

Tag på dyrskue I Roskilde og deltag i konkurrencen om en Ifor Williams EL141-2515 ladtrailer til en værdi af 17.250 kr. inkl. moms
Under Roskilde Dyrskue i dagene 8.-10. juni kan du deltage i konkurrencen om at vinde en eksklusiv Ifor Williams EL141-2515 ladtrailer til en værdi af 17.250 kr. inkl. moms.

Traileren udloddes af Ifor Williams Danmark/Glad Trading i samarbejde med Roskilde Dyrskue.

Som besøgende på Roskilde Dyrskue har du mulighed for at deltage i konkurrencen ved at udfylde konkurrence-kuponen, som udleveres ved hovedindgangen til Dyrskuepladen samt på Ifor Williams’ stand.

Den udfyldte konkurrencekupon afleveres på Ifor Williams’ stand nr. 42 senest søndag kl. 15.00. Præmien udtrækkes søndag d. 10. juni kl. 15.00, og navnet på vinderen offentliggøres på Ifor Williams’ stand og på iforwilliams.dk

- Vi glæder os meget til at vise vores nye ladtrailer serier frem. VI har netop lanceret tre nye serier af ladtrailere, som alle er i den lidt lettere kategori end hvad vi er vant til. For at markere denne nye lancering har vi valgt at lave en spændende konkurrence i samarbejde med arrangørerne af Roskilde Dyrskue, og alle gæster for derved muligheden for at vinde en af de nye EUROLIGHT trailere, siger Troels Højvig, der er markedschef ved Ifor Williams Danmark.

Den nye Ifor Williams ladtrailer er fra EUROLIGHT serien, som er en af de tre nye ladtrailere fra Ifor Williams. Traileren er monteret med Ifor Williams’ unikke Paraflex undervogn, som sikrer gode køreegenskaber og en lang levetid. Undervognen er desuden udstyret med ekstra kraftige bremser.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078