23948sdkhjf

Kulfrie maskiner med høj ydeevne

MesterTest: Milwaukees FUEL-serie er i top når det gælder holdbarhed, driftstid og ydeevne. Mester Tidende har testet et par maskiner i M18-serien
Milwaukee, som gennem en årrække har arbejdet målrettet på at øge såvel ydeevne som driftstid på de mange akku-maskiner i produktprogrammet, tog et stort skridt, da man i foråret lancerede M18 FUEL-serien . En serie højtydende batterimaskiner, der er sendt i markedet for at gøre en forskel i forhold til såvel ydeevne og driftstid, men også i forhold til holdbarhed.

Milwaukee har integreret 3 nye teknologier, som tilsammen udgør M18 FUEL-konceptet: Det gælder Powerstate kulfri motor, RedLithium-Ion batteriteknologi og Redlink Plus elektronik. Disse 3 hovedelementer gør, at M18 FUEL i den grad leverer varen når det gælder holdbarhed, driftstid og ydeevne til de professionelle håndværkere

Ny teknologi

Den kulfri motor betyder bl.a. lang levetid og reduceret støjniveau, køligere arbejdstemperatur og mindre behov for vedligeholdelse. Den kulfri motor yder mindre modstand og det betyder, at brugeren får glæde af en væsentlig større del af energien fra batteriet i stedet for, at den bliver forvandlet til varme, støj og friktion.

Mester Tidende har testet et par af maskinerne i M18-serien – en boreskruemaskine og en slagnøgle. Begge yder en overbevisende indsats.

Se hele testen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064