23948sdkhjf

Ny efteruddannelse til energihåndværker i Region Midt

Håndværksmestre i Region Midt får nu mulighed for at blive uddannet til energihåndværker. Informationsmøde om nyt uddannelseskoncept fra Grøn Erhvervsvækst torsdag den 10. januar 2013 kl. 15.00 på Tradium
Partnerskabet Grøn Erhvervsvækst, der har til formål at skabe vækst og nye jobs indenfor energirenovering i byggebranchen, holder informationsmøde den 10. januar om et nyt efteruddannelsestilbud til mindre virksomheder i Region Midt.

Målgruppen er håndværksmestre, som gerne vil arbejde med energirenoveringer, men mangler opskriften på at komme i gang for alvor.

9 moduler + energimesse

- Efteruddannelsen til energihåndværker fokuserer på energirenovering af enfamiliehuse og på salg og forretningsudvikling, men der er også introduktion til energirenovering af større bygninger og offentlige institutioner, oplyser projektleder Egon Dal, Tradium.

Efter endt undervisningsforløb får deltagerne et kursusbevis på, at de bl.a. har lært om følgende:

• Energirenovering, teknik og løsninger

• Forretningsudvikling inden for energieffektivisering

• Personlig kompetenceudvikling

• Nye samarbejdsmuligheder med det lokale håndværkernet

• Adgang til et attraktivt lokalt marked

• Mulighed for at prøve viden af i praksis

• Markedsføring af virksomhed i regi af Grøn Erhvervsvækst

Informationsmødet om efteruddannelsen til energihåndværker holdes på Tradium Vester Alle 26, 8900 Randers C, torsdag den 10. januar 2013, kl. 15.00- 17.00. Til stede på mødet vil være repræsentanter for Grøn Erhvervsvækst og Randers Kommune samt en underviser fra Tradium.

– Vi har endvidere fået en uddannet energihåndværker fra Fyn til at komme og fortælle om sine erfaringer. De enkelte moduler vil blive gennemgået, og der vil være mulighed for at stille uddybende spørgsmål, siger projektleder Egon Dal, Tradium.

Undervisning på Tradium

Undervisningen foregår fortrinsvis i tidsrummet klokken 14-18. Perioden er fra den 30. januar til den 3. april 2013 i Tradiums lokaler på Vester Alle 26 i Randers. Prisen for deltagelse er kr. 7.500 ekskl. moms.

Tilmelding til efteruddannelsen kan ske via e-mail til ed@tradium.dk eller på telefon 87 10 04 38.

Detaljeret program for uddannelsesforløbet kan downloades på Tradium.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078