23948sdkhjf

Shop-amok i DeWalt-afdeling

Carl Ras´ app-konkurrence nåede forleden sit klimaks, da vinderen fik 2 minutter til at tømme DeWalt-afdelingen hos Carl Ras i Herlev
Hvad ville du sige til at få to minutter til at gå shop-amok i et DEWALT-afdelingen i dit lokale engroscenter?

Carl Ras har udtrukket vinderen i deres app-konkurrence, hvor hovedpræmien netop var var 2 minutters shop-amok i et af Carl Ras´ DeWalt- centre. Og forleden kunne vinderen, Niels Thysen, fra Thysen Nielsen Møbel- og inventarsnedkeri, så gå shop-amok i Carl Ras’ Herlev-afdeling.

- Jeg vinder aldrig noget, så det er da stort. Og jeg er rigtig glad for DeWalt, så jeg glæder mig – jeg skal da lige ud og spionere i butikken, så jeg kan lægge en plan og være klar, sagde Niels forud for sit raid i butikken.

Niels Thysen kæmpede bravt og formåede at tømme butikken for 27.000 kr.

Kurt Hindkjær, webmanager og idemanden bag Carl Ras’ app-konkurrence, oplyser, at Carl Ras-folkene allerede har haft meget sjov med konkurrencen.

- Vi havde en elev, en hurtigløber, til at teste, hvad der kan lade sig gøre og han fik båret for tæt på 23.000 kr. DeWalt-produkter ud – ja, han var faktisk meget træt af, at det ikke var ham, der havde vundet. For håndværkere og værktøjsentusiaster er det jo som at slippe et barn løs i en legetøjsbutik, fastslår Kurt Hindkjær.

Konkurrencen fandt sted i anledning af Carl Ras’ nye app, som kan downloades til smartphones, både Android-modeller og iPhones. Med den kan du købe fra Carl Ras’ sortiment på mere end 29.000 varenumre enten ved at søge et produkt frem eller scanne varestregkoder, så du hurtigt kan bestille eller lave pristjek.

Du kan også bruge app’en til at tjekke lagerstatus og leveringstider, finde nærmeste engroscenter osv.

Se Niels Thysen tømme butikken

Læs mere om Carl Ras’ app her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078