23948sdkhjf

DT Group fortsætter væksten

DT Group vinder fortsat markedsandele og vil forsætte konsolideringen af byggemarkedsbranchen i Danmark og Norden
DT Group, der i Danmark omfatter byggemarkedskæderne STARK og Silvan, har netop præsenteret sit halvårsregnskab for 2011/12. Markedet er fortsat udfordrende, men DT Group oplever alligevel en samlet stigning i omsætningen til 9.519 mio. DKK, hvilket er en stigning på 5 pct. sammenlignet med året før.

- Markedet taget i betragtning er vi tilfredse. Byggebranchen i almindelighed og byggemarkederne i særdeleshed er stærkt påvirkede af krisen og den stagnerende vækst. Konkurrencen er hård, men takket være vores forretningsmodel og vores effektivitet er vi mindre hårdt ramt, og vi forventer at vokse yderligere i 2012, siger CEO, Steen Weirsøe, DT Group.

DT Group gennemførte to opkøb i Sverige og et opkøb i Norge i perioden. Siden periodens afslutning er der desuden blevet gennemført to opkøb i STARK samt en nyåbning i Silvan i Danmark. Disse opkøb og konsolideringen fortsætter med kæderne STARK og Silvan.

- Det er et faktum, at en øget effektivitet i branchen kræver en fortsat konsolidering. Derfor vil vi både satse på vækst i vores eksisterende forretninger og fortsætte opkøb af nye forretninger, siger CEO, Steen Weirsøe, DT Group.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068