23948sdkhjf

Sygehusbyggeri i en digital proces

De Digitale Dage spiller i dagene 18. april til 20.april ud med 12 skarpe foredrag om digitalt sundhedsbyggeri og samler bygge- og sundhedsuddannelser om digital totalprojektering af konkret udvidelse på Sygehus Syd i Aalborg
De Digitale Dage og byggeriets digitale eksperimentarium, der gennemføres som et årligt tilbagevendende arrangement i et samarbejde mellem byggeuddannelser på UCN Teknologi, Aalborg Universitet, Tech College Aalborg og SmartCity.dk, er nu på banen med programmet for årets arrangement.

Programmet strækker sig over tre hektiske dage med digital videndeling og praktisk orienteret udvikling af de digitale redskaber - et arrangement, der står som en hjørnesten i videreudvikling og implementering af Det Digitale Byggeri.

Årets fokus er digitalt sygehusbyggeri, og som led i De Digitale Dage 2012 giver mere end 100 studerende fra syv nordjyske byggeuddannelser BIM-modeller og digitalt byggeri ’kød og blod’, når de – for åben skærm og sammen med en brugergruppe fra sundhedsuddannelserne - forestår digital totalprojektering af en markant udvidelse af Onkologisk Afsnit på Sygehus Syd i Aalborg.

Samtidig sætter De Digitale Dage det digitale sygehusbyggeri i perspektiv med en buket af tolv skarpe foredrag med byggeriets skarpeste digitale hjerner på talerstolen - herunder grundlæggeren af ’evidens baseret design’, Dr. Professor Roger S. Ulrich, der fredag eftermiddag taler under overskriften "Healing By Design".

Derudover præsenterer en bred kreds af byggeriets virksomheder, leverandører og organisationer gennem udstillinger og workshops det aktuelle teknologiske niveau indenfor Det Digitale Byggeri.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078