23948sdkhjf

Skimmelsvamp skal væk fra boligblokke på Amager

Boligforeningen AAB har peget på Skou Gruppen A/S til at tage sig af totalrenoveringen af 20 boligblokke på Amager, der er hårdt ramt af skimmelsvamp
Der er både blevet konkurreret på laveste pris og på kriterier om organisation og bemanding, kvalitetssikring samt logistik og sikkerhed i udbuddet om totalrenovering af Boligforeningen AAB’s afdeling 111 på Amager.

Med laveste pris og en placering i den øvre gruppe af de øvrige kriterier er Skou Gruppen A/S blevet udpeget som bedst bydende foran de fire andre prækvalificerede og bydende entreprenører, og kontraktforhandling er derfor nu i gang med dem, oplyser boligforeningens adm. direktør, Christian Høgsbro til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han påpeger, at mens Skou Gruppens tilbud lyder på 211 mio. kroner eksklusiv moms, fordeler de øvrige bud sig med 217, 222, 232 og 245 mio. kroner. Samlet set har renoveringen en anlægssum på 292 mio. kroner inklusiv alt.

Positiv indvirkning

Opgaven, som Skou Gruppen skal stå i spidsen for, dækker renovering af 20 boligblokke, som er ramt af skimmelsvamp og blandt andet skal have nye facader, døre, vinduer og tag.

Derudover dækker renoveringsopgaven sammenlægninger af lejemål, etablering af elevatorer i visse blokke, udskiftning af køkkener og badeværelser, etablering af dørtelefonanlæg med nøglebriksystem, omplacering af varmeanlæg, nye el-installationer, etablering af solceller, udskiftning af vandinstallationer, forbedring af renovationssystem, etablering af skråparkering og opførelse af et fælleshus på 200 kvm. En opgave, som Skou Gruppen ser frem til at gå i gang med.

”Det er en sag, vi har arbejdet hårdt for, så vi er rigtig glade for at have vundet og glæder os til at komme i gang”, siger virksomhedens adm. direktør, Martin Skou Heidemann og påpeger, at arbejdet kommer til at fylde godt i deres regnskab og betyde fremgang de kommende to-tre år.

På programmet er blandt andet ansættelser af nye byggeledere og svende.

”I første omgang gælder det byggelederne”, siger han og påpeger, at svendene efter alt at dømme vil komme på programmet efter sommerferien.

Arbejdet i Amager-afdelingen er planlagt til at gå i gang til juni og skal afsluttes i august 2017.

Feltet
11 aktører viste interesse for at blive prækvalificeret til totalrenoveringen af afdeling 111 på Amager, og ud over Skou Gruppen A/S blev følgende prækvalificeret og bød på opgaven:
Adserballe & Knudsen A/S
Einar Kornerup A/S
Enemærke & Petersen A/S
MT Højgaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078