23948sdkhjf

Øland og Brdr. Dahl sammen i Aalborg

Øland og Brødrene Dahls one-stop-two-shop koncept fra Aarhus gentages i Aalborg
Et boomende byggeri i Aarhus sammen med et stort fokus på et sundt indeklima og lave elregninger har givet stor travlhed med energioptimeringsprojekter. Det mærker man også hos to af landets førende leverandører på området, Øland og Brødrene Dahl, som har oplevet en stigende efterspørgsel blandt de lokale installatører og montører.

Der er også en tydelig tendens til, at de lokale kunder i Aarhus efterspørger fuldstændige løsninger, hvor de kan få de varer, de skal bruge, ét og samme sted. Det betød, at Øland og Brødrene Dahl i starten af året flyttede sammen under ét tag i en one-stop-two-shops, der tilbyder kunderne i Aarhus en fuldstændig løsning inden for teknisk isolering, ventilation, VVS- og klimaløsninger.

Også i Aalborg
- Vores one-stop-two-shops i Aarhus har været en stor succes. Hele ideen med at ligge under samme tag har vist sig at være en rigtig god løsning for byens håndværkere, som både sparer tid og kørsel med den nye butik. Samtidig oplever vi stor synergi mellem Brødrene Dahl og Øland, som gør, at vi kan være en endnu bedre sparringspartner for vores kunder. Og det har givet os blod på tanden. Nu gør vi det samme i Aalborg, siger Salgsdirektør hos Øland A/S, Carsten Krog Madsen, salgsdirektør i Øland.

Udover at den nye one-stop-two-shops har været en succes for byens håndværkere, så er det også en løsning, der har sikret aarhusianerne en miljøgevinst.

- Den nye butik har gjort det muligt for os langt oftere at benytte os af samdistribution. Det er der en stor miljøgevinst forbundet med, fordi vi for eksempel kan sende en enkelt lastbil ud til byggepladsen frem for to. Det giver også en bedre sikkerhed i Aarhus midtby, hvor mange af byggepladserne er placeret, når vi kan nøjes med at sende halvt så mange lastbiler på vejene, forklarer Carsten Krog Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.195