23948sdkhjf

Byggecenter lukker

DLG lukker XL-Byg i Vrå. Dårlig økonomi betyder, at 10 ansatte er blevet fyret.
Det er snart slut med Vendsyssel Byggecenter, XL -Byg på Vestre Ringvej i Vrå. DLG, som ejer byggecentret har besluttet at lukke og slukke, efter nogle år med skrantende indtjening.

- Vi må erkende, at det ikke er muligt at skabe en rentabel drift, og det har været problemet i nogle år. Konkurrencen i branchen er utrolig hård, konstaterer underdirektør i DLG, Christoffer Hage.

De ti medarbejdere i byggecentret har fået en fyreseddel, og underdirektøren forventer, at byggemarkedet er helt lukket senest til oktober.

- Nu skal varelageret afvikles, og det kommer til at afhænge af det , siger Christoffer Hage.

Byggemarkedet ligger sammen med DLG’s store foderstofafdeling i Vrå, og den er ikke berørt af lukningen af byggemarkedet.

Ingen vil tage over
- Vi har i lang tid forgæves forsøgt at finde nogen, som ville køre byggemarkedet videre, evt. en anden kæde i branchen, men det er desværre ikke lykkedes. Fortæller Christoffer Hage.

Han fastslår at byggemarkedet i Vrå er for lille i forhold til, hvad der kræves for at være konkurrencedygtig i markedet. I 2013 var det byggemarkedet i Vrå der overlevede, da DLG lukkede en XL-byg i Dybvad og samlede byggemarkedet i Vrå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.46