23948sdkhjf

Kulørt malerfagmesse med plads til fagsnak

Beckers Maling holder malerfagmesse i disse dage med en farverig cocktail af faglig inspiration, gode tilbud, underholdning og lidt godt til ganen



Beckers Maling holder den 7. og 8. maj malerfagmesse i grossistcentret i Herlev med en farverig cocktail af faglig inspiration, gode tilbud, underholdning og lidt godt til ganen. Messen byder godt selskab med malerkolleger, markedsledende producenter og ikke mindst brancheforeningen Danske Malermestre.

Ud over lidt godt til ganen fra verdenskøkkenet krydret med underholdende indslag fra bl.a. stand-up-komiker Rune Klan byder messen på masser af faglig inspiration, produktfremvisninger og gode tilbud.

Danske Malermestre blandt udstillerne
Blandt udstillerne er Danske Malermestre. I samspil med de mange producenter er brancheforeningens tilstedeværelse ifølge salgschef Per Serup fra Beckers Maling med til at sikre den helt rigtige kombination af saglighed og produktfokus, som skal give de besøgende et par udbytterige dage.

- Malerfagmessens sigte er ikke mindst at give maleren et aktuelt indblik i de mange muligheder, som han i dag har for at udvikle sin egen forretning. I den sammenhæng er der vel næppe nogen brancheaktør, som over en bred kam har fingeren ligeså meget på pulsen som Danske Malermestre, fortæller han.

Forårstilbud og fagsnak
Udover Danske Malermestre kan de besøgende møde en række af branchens førende producenter. Leverandørlisten tæller bl.a. Spekter, Dana Lim, Wagner, Festool, Ardex mv., og ifølge Per Serup er de deltagende firmaer glade for at møde malerne i øjenhøjde til en snak om alt lige fra de nyeste produkter og gode forårstilbud til malerens udfordringer anno 2015.
- Messen byder på to dage spækket med fagsnak, forårstilbud og produktfremvisninger. Beckers viser vores egne stjerneprodukter til indendørs såvel som udendørs brug. Og så er vi sikre på, at vores nye Tikkurila Drytech-serie, som er malerens nye hi-tech våben til fugtbekæmpelse, lydisolering og indkapsling af asbest, nok skal blive et hit, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.231