23948sdkhjf

Masser af maskiner på arbejdende fagmesse

E&H i Herning åbner i dag og byder på maskiner og grej til både store og små projekter
Landets største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk ’15 i Herning, viser maskinerne frem i deres rette element.
Det sker fra torsdag til lørdag på MCH Outdoor Arena, hvor der er mulighed for at prøvekøre maskinerne.

Messen løber af stablen netop som optimismen har fået tag i store dele af entreprenørbranchen. Ordrebøgerne er pæne, og det skyldes ikke mindst de store projekter med metro, jernbaner, motorveje og de store sygehusbyggerier.

- Derfor er investeringslysten god hos entreprenører og hos udlejere af maskinel til entreprenør- og anlægsbranchen, siger formanden for brancheorganisationen Maskinleverandørernes entreprenør-sektion, direktør Hans Holm, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Han håber, at optimismen vil blive afspejlet på fagmessen E&H ’15, som Maskinleverandørerne i samarbejde med MCH afholder fra torsdag til lørdag i denne uge.

Behov for nye maskiner
- Der er et stort behov i branchen for nye maskiner, efter at det i nogle år har været småt med investeringerne. Vi ser især interesse for maskiner til de store anlægsopgaver til brug ved jordflytning og fundering, men også for de mere specielle maskiner og udstyr til brug ved renovering og byggeri af jernbaner, siger Hans Holm.
Han glæder sig samtidig over, at udlejning af kraner og andet løfteudstyr til byggeriet også står stærkt i øjeblikket, og det smitter af på maskinleverandørernes salg. Hans Holm beklager dog, at det manglende landbrugs- og erhvervsbyggeri samt private boligbyggeri uden for de største bycentre ligger meget stille.

- Derfor oplever vi en geografisk meget skæv markedssituation, hvor de mindre entreprenører uden for de store byer ikke oplever samme fremgang som andre, siger Hans Holm.

Arbejdende fagmesse
E&H ’15 er Danmarks største arbejdende fagmesse for alle med relation til entreprenør- og anlægsbranchen. Maskinerne vises frem i deres rette element på MCH Outdoor Arena, som er et stort udendørs areal ved MCH Messecenter Herning.
Blandt de omkring 120 udstillere på messen findes desuden knusere, kraner, byggepladsindretning, vejmateriel, håndværktøj, laserudstyr og meget mere. Der er mulighed for at prøvekøre maskinerne, da halvdelen af udstillerne er placeret på et område, hvor maskinerne kan testes.

Entreprenør & Håndværk ’15 er åben torsdag, fredag og lørdag fra kl. 09.00 til 17.00.

Print gratis billet til E&H '15 og se udstillerlistenher:


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096