23948sdkhjf

Pilleovne er installatør-arbejde

Installering af pilleovne er et oplagt forretningsområde for installatørerne
Pilleovne er på vej ind i de danske boliger som et brugervenligt, mere miljøvenligt alternativ til de traditionelle brændeovne og er et oplagt forretningsområde for installatørerne.

Det mener Brødrene Dahl, som er blevet forhandler af den italienske producent Thermorrosis pilleovne.

- Vi kan mærke, at der er en stor interesse for pilleovne i markedet. Det er næste generations brændeovn, som ikke sviner og kun skal fyldes op med en pose piller en eller to gange om ugen. Traditionelt har VVS’erne ikke gjort noget på brændeovnsområdet, men det her er en god mulighed for at udbygge sin forretning. Mange VVS’ere sælger i forvejen pillefyr og har viden om teknologien, så det ligger lige for også at kunne tilbyde pilleovne, siger Lars Pedersen, salgschef for klima i Brødrene Dahl.

Pilleovn med iPhone-design

Thermorrosis pilleovne findes i mange forskellige modeller og designs. Det gælder bl.a. den nyeste model Ciao, som er inspireret af iPhonen og den meget smalle model Slim Quadro, der med en dybde på blot 25 cm kan passe ind overalt og også kan hænges på væggen.

Thermorossis pilleovne kan desuden styres via en rumtermostat, så de automatisk tænder og slukker efter temperaturen i rummet. Man kan også sætte ovnen til at tænde, inden man kommer hjem fra arbejde eller ankommer til sommerhuset i weekenden, så der er dejligt varmt i huset.

- Det er på alle måder et smart alternativ til den traditionelle brændeovn. Danskerne elsker hyggen og tilskuddet til varmeregningen, som brændeovnen giver, men de færreste har tiden og overskuddet til at kløve brænde og ender med at bøvle med trætårne. Det slipper man helt for her, siger Lars Pedersen og fremhæver, at problemerne med miljøforurening fra brændeovne, som mange er optaget af, også er væsentlig mindre med en pilleovn.

-Her kender vi kvaliteten af pillerne, der fyldes i. Problemet med brændeovne er, at man kan putte hvad som helst i, så man har ingen kontrol med røgudviklingen. Set med miljøbriller er pilleovne derfor et bedre alternativ.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.734