23948sdkhjf

Humøret i top hos JORTON

Bygge- og anlægsvirksomheden JORTON har haft et særdeles positivt 2014, hvor en målrettet strategisk indsats gav overskud
Et driftsresultat (resultat før regulering af hensættelser) på 17,5 mio. kr., og et resultatet før skat på 10,2 mio. kr. efter fradrag af 7,3 mio. kr. til hensættelser.
Det må karakteriseres som et rigtig godt og fornuftigt resultat, lyder det fra JORTON.

Omsætningen på 508 mio. kr. gav en driftsresultatgrad på 3,4 pct. og resultatet af den primære drift blev på 11,2 mio. kr., som svarer til en resultatgrad på 2,2 pct. Og det er et pænt stykke over branchegennemsnittet, som i 2012 var på 0,25 pct.%.

Historisk stor ordrebeholdning
Selskabets ordrebeholdning udgjorde ved indgangen til 2015 i alt 945 mio. kr. og er således historisk for JORTON. Til sammenligning var ordrebeholdningen på samme tid sidste år på 572 mio. kr. Ordrer for 2015 og de kommende år ligger allerede i bogen og sammen med nye procedurer, rutiner og ressourcer er virksomheden således klar til yderligere vækst og lønsomhed.

Overskuddet er resultatet af to års målrettet strategisk indsats, hvor hele virksomheden bl.a. satte fokus på kundetilfredshed med en række kurser for både timelønnede og ledere.

Men også ambitionen om at være en af branchens allerbedste til at forebygge og forhindre arbejdsulykker har været i fokus. En enkelt arbejdsulykke med fravær den sidste måned af året og en samlet ulykkesfrekvens på kun 3,3 må siges at være bevis for succes.

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening lå gennemsnittet for branchen i 2013 på 22,1 ulykker pr. en mio. arbejdstimer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22