23948sdkhjf

Tidligere udlejningsdirektør er ny i front hos tysk maskinproducent

Erik Høi, der er tidligere adm. direktør i Ramirent, er blevet ny nordisk direktør for tyske Wacher-Neuson
Den tyske storprocent af vejmaskiner og minigravere, Wacher-Neuson, der for nogle år siden blev slået sammen, har fået ny nordisk direktør.

Det er den 59-årige Erik Høi, der indtil for nogle måneder siden var adm. direktør i udlejningsselskabet Ramirent.

”Jeg glæder mig helt vildt til denne udfordring. Jeg er endnu helt ny i jobbet, så jeg kan endnu ikke give det forkromede overblik, men det handler nok blandt andet om at få set på de processer vi har i de forskellige afdelinger, samt koncepter omkring service med videre. Vi skal også have styrket organisationen, og vi har nogle ret høje ambitioner for væksten i de kommende år”, siger Erik Høi til Licitationen - Byggeriets Dagblad, da vi møder ham på landets største fagmesse for bygge- og anlægsbranchen E&H ’15 i Herning, der åbnede i går.

Kendt profil

Erik Høi er en kendt profil i maskin- og ikke mindst i udlejningsbranchen.

Han tegnede i en årrække formandsposten i Materielsektionen i Dansk Byggeri, som han sammen med en aktiv bestyrelse var med til at skubbe frem.

Han har gennem de sidste 28 år været ansat i Ramirent som chef for den danske afdeling, og inden selskabet blev til Ramirent.

Han stoppede i Ramirent, fordi der var forskellige opfattelser af strategien. Erik Høi har en stor viden om strategisk ledelse og markedsforhold med sig.

Forskellig struktur

”Wacher-Neuson er skruet forskelligt sammen i de tre lande, Sverige Norge og Danmark. Mens vi i Danmark har tre afdelinger i henholdsvis Karlslunde, Odense og Aarhus, og JMM der sælger Neuson-gravemaskiner, samt Stemas (En del af JMM Group, red), der sælger Weidemann maskinerne – også Wacher-Neuson-ejet, så har vi i de øvrige to markeder en blanding af forhandlere, serviceaftaler og egen repræsentation, siger Erik Høi. Han får i sin nye stilling titel af MD Nordic, hvilket vil sige at han indsættes som adm. direktør i de tre landes selskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094