23948sdkhjf

CP investerer i ny struktur

Fusion med et datterselskab og åbning af en ny vest-afdeling sætter sine spor på bundlinjen hos materieludlejeren.
Kalenderåret 2014 blev et af de mere indholdsrige for materieludlejeren CP ApS, der blandt andet forsyner byggepladser med containere, lifte og blandet materiel.

Datterselskabet CP Pavilloner A/S blev fusioneret ind i moderselskabet, som samtidig kunne fejre 1-årsdagen for åbningen af en ny afdeling i Galten vest for Aarhus, som bringe CP endnu tætter på de jyske og fynske kunder.

- Det er altid hårdt benarbejde at starte noget nyt op, men vi er meget tilfredse med udviklingen i det første år, hvor vi både har fået nye kunder og har kunnet servicere vores eksisterende kunder vest for Storebælt endnu bedre, siger Julie Bruun, der er adm. direktør i CP om udviklingen.

Initiativerne har sat et naturligt præg på bundlinjen, som faldt fra de rekordhøje 13,2 mio. kr. i 2013 til 6,8 mio. kr. efter skat i regnskabsåret 2014. Aktiviteterne har dog i det store hele holdt sig på samme niveau, hvorfor ledelsen i CP forventer en forbedret indtjening allerede i indeværende regnskabsår.

Er det realistisk at tro, I kan overgå rekordresultatet fra 2013?

- Ja, det tror vi. Selv om det koster en del ressourcer både menneskeligt og økonomisk at starte noget nyt op, så er vi fulde af fortrøstning. Den ambitiøse del af mig siger, at vi skal være der allerede i år, mens den realistiske del siger, at vi skal give det et par år. Men man skal også huske på, at vi er afhængige af eksterne faktorer. Vi kan geare os nok så meget til vækst - det hjælper ikke det store, hvis ikke der kommer gang i byggeriet, pointerer CP-direktøren.

Fakta: CP ApS

CP blev grundlagt i 1986 under navnet Container Partners og er en 100 % danskejet familievirksomhed. Virksomheden opererer i hele landet og har kontorer i Galten og i Viby Sj.

CP’s jyske afdeling er komplet med 1200 m2 kontor, værksted, vaskehaller, lager og klargøringsfaciliteter. Desuden har virksomheden 13.000 m2 oplagringsplads til containere, moduler, pavilloner, materiel og lifte. Virksomheden udlejer alt fra håndværktøj og varmegrej til gravemaskiner, dumpere, valsetog, containere og moduler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206