23948sdkhjf

Øland: Ny salsgkonsulent

Torben Ahlborn ansat som ny ansvarlig salgskonsulent på Sjælland
Ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland opruster nu salgsstyrken for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på bl.a. energioptimeringsprojekter. Således har man pr. den 1. juni ansat Torben Ahlborn som ny ansvarlig salgskonsulent på Sjælland.

Torben Ahlborn kommer fra en tilsvarende stilling i Isover, hvor han har været ansat de seneste 10 år. Oprindeligt er han uddannet elektriker, sidenhen videreuddannet til el-installatør - og med sig til Øland tager han erfaring fra virksomhederne UL International Demko og DEVI.

Inden Torben Ahlborn skiftede til Isover var han desuden en årrække ansat som energirådgiver og konsulent hos SEAS-NVE, hvor han især samarbejdede med kommuner og det offentlige om energioptimeringsprojekter og konceptudvikling. Erfaringer som Torben Ahlborn glæder sig til at kunne tage med til Øland.

- Jeg har fulgt virksomheden Øland i nogle år, og hvor Ølands grossistvirksomhed inden for teknisk isolering er den yngste virksomhed af de tre store TEK-grossister herhjemme, så virker man her opsat på at tilføre produkterne noget merværdi og komme fagligt rundt om produktet - og på at kunden bliver hjulpet helt til dørs uanset problemstillingen. Denne proces glæder jeg mig til at blive en del af, siger Torben Ahlborn.

Torben Ahlborn tiltræder hos Øland 1. juni, hvor han vil indgå i salgsstyrken i afdelingen i Brøndby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11