23948sdkhjf

Huscompagniet vokser med 222 millioner

Danmarks største typehusfirma satte ny omsætningsrekord i 2014 og retter fokus mod Tyskland i jagten på fortsat vækst.
HusCompagniet har i 2014 afleveret nøgler til 1.010 huse i Danmark, Sverige og Tyskland, og virksomhedens omsætning er øget med knap 15 procent til 1.778 mio. kroner, skriver Building Supply.

Resultatet af primær drift før renter og afskrivninger (EBITDA) er gået tilbage fra 203 til 192 mio. kr., men koncernchef Steffen Baungaard erklærer sig alligevel tilfreds med udviklingen, idet 2013-regnskabet var positivt påvirket af flere engangsindtægter.

Samtidig er Huscompagniet kommet fint i gang med 2015. Indtil videre ligger salget cirka 25 pct. over sidste år, hvilket skaber forventning om en stigning i omsætning og indtjening. Det er ikke mindst det tyske marked, der skal trække væksten:

- Tyskland besidder et åbenlyst vækstpotentiale for os, som vi ihærdigt arbejder på at indfri i disse år. Vi har siden åbningen af det første kontor i 2012 haft et stigende salg og gør nu klar til at satse endnu hårdere på tysk succes, siger Steffen Baungaard.

Konkret planlægger Huscompagniet at supplere de to kontorer i Handewitt og Neumünster med endnu en afdeling i det nordtyske.

I Danmark er Huscompagniet i løbet af 2014 flyttet i nye lokaler i Herning, Aarhus og Virum, og virksomheden har i dag ti afdelinger rundt omkring i landet. I Sverige har Huscompagniet afdelinger i Malmø og Gøteborg, hvor særligt sidstnævnte forventes at bidrage mere til væksten i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08