23948sdkhjf

Gaihede: Nye medarbejdere

Ny arkitekt og ny teknisk designer til Gaihede, ingeniører og arkitekter
Gaihede, ingeniører & arkitekter, har ansat en ny arkitekt MAA, Louise Ringsholt Harder. Hos Gaihede skal Louise arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Louise er en erfaren projektleder og bygherrerådgiver.

Hun blev uddannet i 2003 på Arkitektskolen i Århus. Derefter arbejdede hun i flere år på tegnestuer i København, blandt andet Bornak Arkitekter og Jens Madsen & Partnere A/S.
I 2012 blev hun ansat i Københavns Ejendomme, hvor hun har været projektleder og senest leder i afdelingen Projekt & Bygherre med så forskellige projekter som helhedsrenovering af Krisecentret Egmontgården og en ny skøjtehal i Ørestaden.
Hos Gaihede skal Louise Ringsholt Harder fungere som totalrådgiver ved renoveringer.

Gaihede, ingeniører & arkitekter, haransat en ny teknisk designer, Ole Knudsen. Han skal bidrage til Gaihedes kompetence inden for teknisk tegning og design til opgaver inden for renovering.

Siden sin uddannelse som teknisk designer i 2004 har Ole Knudsen været inden for byggebranchen. I en årrække har han arbejdet hos entreprenørgiganten, E. Pihl og Søn, hvor han har været involveret i en række prestigefyldte projekter blandt andet Operaen og FN-byen i København.

Hos Gaihede skal han assistere rådgiverne med projekter inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094