23948sdkhjf

KBS Byg A/S vælger formand udefra

Den tidligere formand for Byggesocietetet Lars Heilesen bliver ny bestyrelsesformand for KBS Byg A/S
Den københavnske byggevirksomhed KBS Byg A/S har gennem flere år fået mere komplekse og spændende opgaver, herunder den stor renovering af Folketeatret i København og byggeledelsen på renoveringen af Experimentarium.

Men nu har virksomhedens to ejere, adm. direktør Lennart Krimme og projektleder Ole Nielsen erkendt, at det er nødvendigt med nye og andre kompetencer i bestyrelsen, hvis den positive udvikling skal fortsætte.

Derfor er der indgået aftale med en af byggebranchens veteraner - advokat Lars Heilesen - der bliver ny formand for virksomhedens bestyrelse.

Lars Heilesen var gennem 30 år formand for Byggesocietetet og har sikret sig et stærkt netværk i hele branchen og er fortsat ærespræsident for den europæiske organisation for privat byggeri – ”European Union of Developers and Housebuilder”.

”Vi var meget glade, da Lars Heilesen sagde ja til opgaven. Det er lige hans kompetencer og netværk, vi har behov for, hvis vi skal videreudvikle virksomheden”, siger Lennart Krimme, der selv er udlært bygningssnedker og har videreuddannet sig til merkonom og bygningskonstruktør.

Ole Nielsen er uddannet tømrer, kloakmester og bygningskonstruktør, og han er manden med de praktiske færdigheder, der kan få byggepladserne til at fungere optimalt og at sørge for, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden.

”Med Lars Heilesen i spidsen for bestyrelsen, kan vi tilføre KBS Byg både viden om byggebranchen, netværk og ikke mindst den juridiske side af branchen”, forklarer Ole Nielsen.

Lå ikke i kortene

Lars Heilesen lægger ikke skjul på, at det ikke lige lå i kortene, at han skulle være aktiv bestyrelsesformand og sparringspartner i en byggevirksomhed.

”Det er nok ligesom en gammel cirkushest, der lugter savsmuld. Jeg kunne ikke sige nej til den spændende udfordring, og jeg tror, at det er vigtigt at holde sig i gang. KBS Byg har gennem flere år vist, at de kan påtage sig en lang række spændende opgaver, også af mere kompleks art som renoveringen af Folketeatret. Det vil jeg gerne være en del af”, siger Lars Heilesen.

Flere større opgaver

KBS Byg A/S har mange større opgaver på CV’et, og i øjeblikket står virksomheden blandt andet med ansvaret for totalrenoveringen og ombygningen af Folketea­tret i København.

Også facaderenoveringen af Den Franske Ambassade i det fornemme palæ på Kgs. Nytorv er blandt de opgaver, som KBS Byg A/S har påtaget sig.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094