23948sdkhjf

Visma køber op

Visma har købt danske PBJ A/ og styrker sin position inden for HR- og lønløsninger på det danske marked
Den danske virksomhed PBJ A/S har i 30 år leveret HR-løsninger til danske virksomheder og offentlige institutioner. Virksomheden beskæftiger over 70 medarbejdere, der nu bliver en del af Visma-koncernen.

- Visma har arbejdet tæt sammen med PBJ i mere end 10 år, hvor vi har anvendt deres Epos-system som en del af vores løsninger inden for HR og løn. Systemerne understøtter de effektiviseringsløsninger, vi har fokus på, og derfor er det et fantastisk stærkt match, der giver endnu flere muligheder for vores respektive kunder, fortæller adm. direktør June Mejlgaard Jensen fra Visma Services Danmark A/S. Hun bliver også ny adm. direktør for PBJ A/S.

Synliggør oversete effektiviseringsgevinster
Både nuværende direktør i PBJ A/S Preben Jensen og June Mejlgaard Jensen ser oplagte forretnings- og effektiviseringsmuligheder for både private og offentlige virksomheder i Danmark.

- Der er fortsat rigtig mange virksomheder, der ikke udnytter de muligheder, som det rigtige IT-system og optimering af forretningsgangene giver, siger Preben Jensen, der påpeger en række muligheder for bedre lønsomhed
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109