23948sdkhjf

Teknikgigant overtager Byens Blik & VVS Randers

Kemp & Lauritzen har købt Randers-installatøren.
Virksomhedens 26 medarbejdere fortsætter fremover hos Kemp & Lauritzen. Edvard Bjørn, der har ejet, drevet og udviklet Byens Blik & VVS Randers igennem 21 år har ønsket at overdrage sine aktiviteter til en virksomhed, som kan tilføre virksomheden yderligere ressourcer til den fremtidige vækst og udvikling.

- Vi var kommet til et punkt, hvor der skulle tilføjes nye ressourcer og kompetencer, hvis vi skulle udvikle virksomheden yderligere. Jeg ser Kemp & Lauritzen som en god, stærk ejer og glæder mig til det nye samarbejde, som jeg er sikker på vil være til gavn for både kunder og medarbejdere i Byens Blik og VVS Randers, siger Edvard Bjørn.

På den baggrund har Edvard Bjørn og Kemp & Lauritzen indgået en aftale om overdragelse af samtlige medarbejdere, aktiviteter og aktiver i Byens Blik & VVS Randers til Kemp & Lauritzen. Dermed får landets største teknikentreprenør nu for første gang en stærk platform i Randers og ser store muligheder for at vokse yderligere i Kronjylland herfra.

Tidligere ejer fortsætter som afdelingschef
Edvard Bjørn fortsætter som afdelingschef og indgår i ledergruppen for region Midtjylland i Kemp & Lauritzen. Alle medarbejdere fortsætter og kunderne bliver fortsat betjent som hidtil. Aktiviteterne vil også fremover have udgangspunkt fra Alsikevej 4C i Randers.

- Vi anser kombinationen af virksomhedens lokale styrker med Kemp & Lauritzens landsdækkende og regionale position samt brede portefølje af services indenfor el, vvs, ventilation, tekniske entreprise og en lang række specialområder som optimal, siger Ole Arenfeldt Jensen, direktør i Kemp & Lauritzen.

Ole Arenfeldt Jensen ser overtagelsen af aktiviteterne som et vigtigt element i Kemp & Lauritzens vækstambitioner i Midtjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25