23948sdkhjf

Rationaliseringer løfter Ib Andersen VVS

Aalborg-installatøren fusionerede VVS og ventilation i 2014.
Fusionen er lykkedes. Sådan omtaler administrerende direktør Lars Nielsen regnskabet 2014, hvor Ib Andersen VVS forbedrede resultatet før skat med over en million kroner til 3,4 millioner.

- Synergieffekten af fusionen er den ene grund til det forbedrede resultat. Den anden grund er, at vi har skiftet økonomi- og sagsstyringssystem, som efter årets første kvartal virkelig har gjort sine forbedringer hos os, siger Lars Nielsen og tilføjer:

- Nu kan vi følge vores sager meget, meget tættere, og det er for hver eneste dag. Vi kan styre alt fra materialekøb til underentreprenører meget mere nøje.

To biograf-projekter
Et mangeårigt samarbejde med TL Byg kaster to store projekter af til VVS-virksomheden. Installatøren skal udføre VVS-, Køl og ventilationsentrepriserne på to store biograf-byggerier i Aalborg og Frederikssund, hvor der opføres spritnye Bio City-biografer.

- Begge projekter starter op efter sommerferien, og til den tid kommer vi til at skulle ansætte nye medarbejdere, siger Lars Nielsen.

Der kommer til at gå sjak på seks mand på hvert biograf-byggeri.

Positive forventninger til 2015
De to TL Byg-projekter fylder godt i ordrebogen, og den administrerende direktør kan også fortælle, at ordrebeholdningen ser fornuftig ud.

Det er dog stadig et presset marked, men det ændrer dog ikke ved, at Lars Nielsen fortsat har positive forventninger til 2015.

- Jeg forventer, at vi når en omsætning som 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094