23948sdkhjf

Byggemarked lancerer døgnlevering

Starks afdeling på Fragtvej i København leverer varer ud døgnet rundt.
Nu lancerer Stark levering døgnet rundt fra sit døgnåbne byggecenter STARK City 24-7 på Fragtvej i København.

Ordningen starter mandag den 1. juni.

- Håndværkerens arbejdsdag ligger ikke længere kun fra klokken syv til klokken 16. I særdeleshed i København er mange byggepladser i gang døgnet rundt. Men en del håndværkere har også døgnvagter, hvor de hurtigt skal kunne rykke ud midt om natten til akutte opgaver. Endelig er der mange, som bare ønsker at kunne komme hurtigere i gang, når de møder ind om morgen, forklarer regionsdirektør Lasse Frederiksen fra Stark om baggrunden for lanceringen af døgnlevering.

Tilgængelighed er helt afgørende
Stark City 24-7 er siden åbningen blevet en populær leverandør til Storkøbenhavns byggepladser og håndværkere. Mellem 600 og 800 professionelle kigger således forbi byggecenteret i hverdagene, mens besøgstallet i weekenderne ligger på mellem 400 og 600.

Populariteten overrasker ikke Lasse Frederiksen, der ser den som en naturlig konsekvens af de vilkår, som den moderne håndværker arbejder under, og som også ligger til grund for lanceringen af levering døgnet rundt:

På baggrund af de gode erfaringer fra STARK City 24-7 valgte STARK i foråret desuden at udvide åbningstiderne i samtlige byggecentre for i endnu højere grad at imødekomme håndværkernes behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079