23948sdkhjf

Folketingsvalget sætter udbudslov på standby

Udbudsloven vil dog blive ekspederet hurtigt, når Folketinget samles igen, vurderer Håndværksrådets chefjurist, Peter Andersen
Da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i sidste uge udskrev folketingsvalg stoppede alt lovgivningsarbejdet. Det betyder, at 34 lovforslag nu bortfalder. Et af dem er L164, der mere mundret kaldes udbudsloven.

Loven har været førstebehandlet, hvor det stod klart at et bredt flertal bakker op, men skulle desuden have været på dagsordenen i dag og på torsdag.

Efter folketingsvalget kan en ny regering dog vælge at genfremsætte udbudsloven, der vil kunne vedtages med et uændret virkningstidspunkt og derfor får det ingen konsekvenser for byggebranchen, at valget nu kommer i vejen for behandlingen af udbudsloven, forklarer chefjurist i Håndværksrådet, Peter Andersen.

”Den bliver allerhøjest nogle måneder forsinket og det er ingen ulykke. Politisk er man langt i behandlingen af udbudsloven og derfor vil ingen nok modsætte sig, at loven bliver gennemført. Sandsynligvis vil det være på dagsordenen som noget af det første når Folketinget samles igen, og der vil man finde en hurtig ekspeditionsmåde”, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.789