23948sdkhjf

Erhvervspris til Carl Ras

Carl Ras har fået Team Herlevs Erhvervspris i 2015
Hos Carl Ras er man stolte over at være blevet tildelt Team Herlevs Erhvervspris 2015. Carl Ras har
fået prisen, fordi virksomheden skaber lokale arbejdspladser, har markeret sig med deres e-
handelsløsninger og har fokus på tilfredse kunder samt medarbejdernes trivsel.

Team Herlev er en sammenslutning af virksomheder beliggende i Herlev, Herlev Idrætsforening og
Herlev Kommune. Hvert år uddeler Team Herlev støtte til den lokale eliteidræt, men også en pris
til en virksomhed, der har udmærket sig på forskellige områder.

Overrækkelsen af prisen skete ved et stort arrangement med Carsten Werge og Per Frimann som
værter.

Carl Ras blev ved prisoverrækkelsen af borgmester Thomas Gyldal Petersen omtalt som ”en lokal virksomhed, der både har markeret sig og bidrager positivt til lokalsamfundet, samt sætter en ære i at levere den bedste rådgivning og det rigtige værktøj, som matcher håndværkernes opgaver og behov.”

Uformel kultur
Det blev også fremhævet, at Carl Ras stadig har et stort fokus på at bevare en familiær og uformel kultur med tæt kontakt mellem ledere og medarbejdere. Samtidig prioriterer Carl Ras at gøre deres medarbejdere tilfredse ud fra mantraet ”Glade medarbejdere giver glade kunder”, og virksomheden blev da også kåret som Danmarks 12. bedste mellemstore arbejdsplads i 2014.

Dette interne fokus kombineres med fokus på at udvikle forretningen, både med udvidelsen af engroscentret i Herlev, ”Danmarks fedeste håndværkerbutik”, samt det konstante fokus på at følge med den digitale udvikling, hvor kunderne kan handle online og får gratis services med.

Borgmesteren understregede, at der i Herlev er brug for virksomheder som Carl Ras, der skaber vækst og fremgang, har en visionær ledelse og råder over dygtige og tilfredse medarbejdere.

Hos Carl Ras er man beærede over at vinde prisen, som administrerede direktør og barnebarn af grundlæggeren fik overrakt.

- Det er en flot pris, som vi i Carl Ras godt kan være stolte af, og som alle Carl Rassere har en stor aktie i. Det er dejligt at vide, at den indsats, vi lægger i Carl Ras hver dag, bliver bemærket og påskønnet, siger Gorm Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078