23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen vinder stor kontrakt hos Forsvaret

Over de kommende fire år skal landets største teknikinstallatør servicere Forsvarets 2.300 bygninger over hele landet
De kommende fire år skal Kemp & Lauritzen stå for drift og vedligehold af de tekniske installationer i alle Forsvarets ejendomme over hele landet.

Den omfattende rammeaftale vedrører servicering, eftersyn, reparationer og udskiftning af de tekniske basisinstallationer i alle Forsvarets 2.300 bygninger fra Bornholm i øst til Oksbøl i vest.

Aftalen er indgået på baggrund af et udbud og omfatter drift og vedligehold af de tekniske installationer fordelt på 70 lokationer og over 1,3 mio. kvm. Den indeholder desuden en option på yderligere to år.

Overtager 30 ansatte

Som led i aftalen overtager Kemp & Lauritzen, der er den største teknikentreprenør herhjemme, cirka 30 medarbejdere fra Forsvaret fordelt på en række lokationer. Og koncernen betragter aftalen som en perfekt fortsættelse af sin nye strategi med at operere på tværs af de tekniske fag og levere hele løsninger til kunderne, som koncernen lancerede tidligere på året.

I forhold til Forsvarets ejendomme er det Kemp & Lauritzens teknikhuse, der skal servicere alle installationerne inden for el, ventilation og vvs.

”Forsvaret er en virkelig god samarbejdspartner, og vi er stolte over at skulle overtage denne store teknikopgave de kommende år. Det matcher vores bestræbelser på at være landets stærkeste tekniske installatør og levere hele tekniske løsninger”, siger direktør René Lund Rasmussen fra Kemp & Lauritzen i en pressemeddelelse.

I dagligdagen er det specialeområdet Service & Facility, der skal stå for både daglig drift samt akutte tilkald.

Kontrakten
Aftalen er indgået med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og består af to delaftaler for henholdsvis Øst- og Vestdanmark.
Der er cirka 35 etablissementer i hvert af de to områder og i Østdanmark udgør bygningsmassen 400.000 kvm fordelt på ca. 600 bygninger, mens der i Vestdanmark er 900.000 kvm fordelt på godt 1700 bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173