23948sdkhjf

JP El-Service i Ribe flytter for at vokse

Håbet er at få fingre i flere opgaver for Esbjerg Kommune.
JP Elservice forlader landsbyen Farup ved Ribe og flytter til nye og større lokaler på Industrivej 7 i Ribes nordlige industrikvarter.

Det skriver Ugeavisen.dk

I tre år, hvor Michael Szkopek har stået i spidsen for JP Elservice Ribe, har han haft lager og kontorfaciliteter i hjemmet i Farup. Fra 1. juli skal han ud af huset, når kontorarbejdet skal klares.

- Vi har ledt efter et nyt sted i et års tid, og denne bygning er perfekt for virksomheden. Vi får god eksponering, og vi får mere plads til lager, kontor og kantine. Det bliver rart at slippe for at have arbejdspladsen derhjemme, selv om jeg så skal væk hjemmefra, når jeg skal lave kontorarbejdet, siger Michael Szkopek, en af medejerne af JP Elservice Ribe.

Han nævner også, at de nye lokaler giver flere muligheder. Ordretilgang har været god det seneste års tid, og virksomheden vil fortsætte den udvikling med flere slags opgaver og flere ansatte. Ud over et stort kommunalt projekt, som er nu er i gang, vil JP Elservice Ribe gerne have flere opgaver for Esbjerg Kommune.

JP Elservice er en sydjysk kæde af installatører med hovedafdeling i Rødding. Foruden Ribe har kæden afdelinger i Skodborg, Nustrup, Tjæreborg og Christiansfeld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078