23948sdkhjf

Sæt kryds ved byggeriet

Det giver god mening at sætte krydset ved en kandidat, som har byggeriet i tankerne som andet end en økonomisk konjunkturregulator, mener Mester Tidendes chefredaktør
- Når danskerne går til valg i dag, så er der god grund til at sætte kryds ved kandidater som vil fremme iværksætteri og forbedre rammevilkårene for byggeriets små og mellemstore virksomheder.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende.

- De små og mellemstore håndværksvirksomheder skaber sammenhængskraft i samfundet. De skaber arbejdspladser og de skaber fleksibilitet og konkurrencekraft, understreger chefredaktøren.

- Byggeriet er et af de absolut vigtigste hjemmarkedserhverv, men er samtidig også et erhverv, som politikerne ynder at bruge som konjunkturregulator. Senest er det afskaffelsen af håndværkerfradraget, der skaber kedelige erindringer om tidligere regeringers konsekvente stop-go-stop politik.

Håndværkerfradraget er især for de små og mellemstore håndværksvirksomheder i Udkantsdanmark så afgørende, at det er et spørgsmål om liv og død for disse virksomheder..

Så det giver god mening at sætte krydset ved en kandidat, som har byggeriet i tankerne som andet end en økonomisk konjunkturregulator, fremhæver chefredaktør Klaus Tøttrup..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089