23948sdkhjf

Huscompagniet åbner egen udstillingsby

Typehusfirmaet har i weekenden danmarkspremiere på nyt koncept, hvor man kan se flere hustyper på samme sted
Typehusfirmaet Huscompagniet åbner nu som en af de første typehusproducenter herhjemme en helt ny udstillingsby.

Den nye udstillingsby i Hillerød består af fire nye huse, der repræsenterer forskellige stilarter og arkitekturer fra den traditionelle vinkelvilla over halvanden-plans huset til det helt moderne hus i minimalistisk design og med fladt tag.

Hvert af de fire huse repræsenterer således ikke blot forskellig arkitektur og størrelse, men også forskelligt materialevalg, så de besøgende kan få inspiration til at sammensætte deres helt eget hus.

Hidtil har byggefirmaerne enten haft enkelthuse hver for sig eller fællesudstillinger, hvor firmaerne typisk havde ét hus hver.

Det har gjort det meget tidskrævende at køre land og rige rundt, når man ville bygge nyt. I Hillerød er alt samlet på en lille tønde land.

”Vi har valgt at vise fire huse i fire forskellige prisklasser, størrelser og arkitekturer. Vi viser både det helt klassiske vinkelhus på 164 kvm og til vores eksklusive huse på 201 kvm i tidløs og mere funktionalistisk stil, siger Søren Ravn, der afdelingschef for HusCompagniets afdeling i Hillerød.

Hente inspiration

At bygge et nyt hus er en stor beslutning for de fleste og ofte den største investering i ens liv. Der bliver bestræbt at vise forskellige materialer, farver og indretninger i byen, så besøgende kan hente inspiration til deres eget hus.

”Vi har også haft havearkitekter til at lave haveplaner til de fire huse og giver på den måde inspiration til sammenhængen mellem boligen, grunden og haven”, fremhæver Søren Ravn.

På selve åbningsdagen lørdag den 20. juni klokken 12.00 vil Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard (K) forestå den officielle åbning af udstillingsbyen.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125