23948sdkhjf

Dansk Byggeri ser frem til reformsamarbejde

For hele Danmark og dansk byggeri er det glædeligt, at der nu er udsigt til at genindføre BoligJobordningen, mener Dansk Byggeri
Dansk Byggeri har under valgkampen ikke undladt at gøre opmærksom på, at valget også var et spørgsmål om muligheden for at genindføre den succesfulde BoligJobordning, også kendt som håndværkerfradraget.

- Vi glæder os meget til at få BoligJobordningen tilbage. Ordningen har mange fordele, og den har særligt i den nuværende økonomiske situation stor betydning for rigtig mange små og mellemstore danske byggevirksomheder over hele landet. Vi håber på, at regeringen meget hurtigt får BoligJobordningen sat i gang igen, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri, der understreger, at BoligJobordningen ikke mindst i yderområderne har stor positiv effekt.

Lars Storr-Hansen ønsker det nye flertal tillykke, og han ser frem til et godt samarbejde om bl.a. en fortsat reformkurs på arbejdsmarkedsområdet og i forhold til uddannelse og adgang til arbejdskraft.

Fremadrettede investeringer
- Der er stadig meget arbejde at gøre. Det bør stå højt på en kommende regerings arbejdsprogram at finde løsninger, der gør det attraktivt at tage et arbejde og holder fokus på at fastholde det spirende opsving. Bl.a. ved at vi får dirigeret stadig flere og flere unge samt voksne på passiv forsørgelse ind på arbejdsmarkedet, siger Lars Storr-Hansen, og fortsætter:

- En vigtig opgave bliver at få skabt en anden uddannelseskultur, hvor der kommer større respekt og anseelse i forhold til erhvervsuddannelserne, som er af vital betydning for vækst og fremgang i de producerende erhverv – ikke mindst bygge- og anlægsbranchen.

Dansk Byggeri understreger videre, at det for bygge- og anlægssektoren vil være en selvstændig dagsorden at sikre opmærksomhed om nødvendige og fremadrettede investeringer i byggeri og infrastruktur. Det er i den forbindelse også vigtigt at fortsætte arbejdet med realisere de energipolitiske mål og investeringer i forhold til klimasikring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141