23948sdkhjf

Malermestrene glade for blå blok

Med udsigt til at få en ny blå regering med Venstres Lars Løkke Rasmussen i spidsen som statsminister, ser Danske Malermestre også frem til at få genindført håndværkerfradraget
Bortfaldet af Boligjobordningen har kostet landets mindre håndværksmestre omsætning og dermed arbejdspladser, konstaterer Danske Malermestre, som senest i maj blandt medlemmerne kunne dokumentere, at det manglende fradrag kostede ordrer fra de private kunder blandt 2/3 af malerfirmaerne.

- Vi har gang på gang fastslået, at økonomien stadig er hård for mange af de mindre håndværksvirksomheder, og derfor ser vi frem til at få fradraget tilbage, siger Danske Malermestres direktør, Ole Draborg.

Praktikpladspræmie, tak!
Derudover har Danske Malermestre også et ønske om at få genindført praktikpladspræmien til de virksomheder, der tager elever fra erhvervsuddannelserne.

- Da valget blev udskrevet kom vi med fire punkter, der kan forbedre vilkårene for de små- og mellemstore virksomheder. For det koster på både arbejdspladser, uddannelse og vækst, når det er svært at drive virksomhed, siger Ole Draborg.

De fire punkter er udover at genindføre håndværkerfradraget og praktikpladspræmien, at mindske de administrative byrder, samt at tilbudsloven skal beskytte de bydende langt bedre end i dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159